Devraninannesi
[bilinmeyen] tek arkadaşımız emzik 😂
feldspar
wheels on the bus şarkısı dinliyoruz beraber söylüyoruz. odaları dolaştırıyorum nesneleri tanıtıyorum çok ilgisini çekiyor. hopluyoruz zıplıyoruz. anakıcağındaki oyuncaklarla biraz ilgileniyor. öyle bitiyor gün
Azraninnnannnesi
[bilinmeyen] canım benim kızım da 3 ay 25 günlük gündüz uykumuz hiç yok max yarım saat gece biraz daha düzenli. Oyun konusunda zeka kartları var onlara uzun bi süre bakıyor sonra ben anlatıyorum dinliyor. Oyun halısında baya zaman geçiyor şarkılar söylüyoruz . Kendi kendine oynuyorsa hiç ellemiyorum eline çıngırak veriyorum hoşuna gidiyor avizelere laf atıp söyleniyor 🙈
Nnn
[bilinmeyen] oyun halısı
Tazeannecik
[bilinmeyen] benim kızda 3 ay 7 günlük hemen sıkılıyor. Biraz daha dursun dersem söylenip duruyor dakikalarca 🤣🤣 oyun halısı fil aldım uyku arkadası onda yatıyor yüz üstü altı acık yatırıyoruz biraz kucağımızda geziyor
Gmzakn
[bilinmeyen] valla kırmıızı balık şarkısı açıyorum oyun halısına bırakiyorum piyanolu ışıklı dikkatini çekiyo en aZından 45 dk falan oyalaniyo camdan dışarıyı izletip konuşuyorum falan😂
burcuu
[bilinmeyen] canım benım de bebeğim 2,5 aylık sabah kalkınca emziriyorum alt değiştirme biraz yatakta müzik açıp dans edioz ben bıraz o ara masaj yapıorum daha sonra odasına geçip oyun halısına koyuyorum bende yanında o ıynarken onunla konusuyorum sıkılırsa salıncağına koyuyorum orda o sallanırken ben ışımı falan yapıorum zaten 2 saat falan sürüo bu şekilde sonra emzirme alt değiştirme uykuya yatıoz ben orada temizlik yada yemek ama genelde birini yapabiliyorum sonra tekrar uyanınca emzirme alt degıstırme müzik acıp dans edıoz kucagımda odaları gezıoz gene oyun halısına koyurum bu sekıl aksam da 8 de uyumamıs olursa banyo yaptırıp yatırmaya goturuyorum ama hemen uyumuo bende bu kısmını hala cozum bulamadım 4 aydan sonra uyku egıtımı vermeyı planlıorum bizim gunumuz bu sekilde genel olarak
Happyhan
[bilinmeyen] bizde oyleydik bebek arabasi aldk evin icnde kullanyrz onda duruyo valla rahat ettm
Oznrctn
[bilinmeyen] dönence harika yatağını yükselttim biraz ordaki oyuncakları tutup alıyor çok mutlu oluyor tabiki kötü yönü sürekli oyuncakları yeniden takıyorum ama olsun tutması falan çok gelişti saatlerce oynuyor 😊
Digdemmd
Oyun halısı 👍
Gmzakn
[bilinmeyen] valla canım dene piyanolu oyun halısını belki işine yarar
Ayaz16
[bilinmeyen] kaçıncı aydasın cnm zıpzp kullanıyorsunuz
burcuu
[bilinmeyen] zıpzıp alabilirsiniz eğer ayı uygunsa bence hem gündüz enerjisi atar diye düşünüyorum bizimkinin ayı uygun değil suanlık oyun halısında zaman geçiyor
Belmaeylul
[bilinmeyen] duvarlardaki resimlere baktırıyorum sallanan oyuncağı var oyuncaklı koyuyorum ona titreşimli oyalıyor bi süre
burcuu
[bilinmeyen] aynen dr sormalısınız