Maryhoney 19 Ağustos da doğum günümüz var 200*200 büyük bı afiş istiyorum çembere takılan yuvarlak memnun kaldığınız bı yer var mı internette yada Ankara’da ☺️
Princess1 Maryhoney bizim de 16 ağustos ben de arıyorum bydesingconcep sayfasını buldum insta da 150×150 ’ye 100 tl dedi canım. Ancak kargo.ucreti 25 tl kadarmis ben de takip edim yazanları bakalım
Usya34 Maryhoney Kedi7.com var gayet güzel ürünleri var, afiş de yapıyorlar ama yuvarlak afiş yapıyorlarmı bilemedim. Bir bakın isterseniz
yakaignesininannesi Maryhoney instagramda tasarella diye bir sayfa var daha önce 2 siparişim oldu ama afiş yaptırmadım, çok kaliteli baskıları, Doğum günü İçin afiş tasarımından ekstra ürünler de yaptırabiliyorsunuz
Maryhoney Princess1 ladestasarim var ama güvenilir mi bilmiyorum bende dediklerinize bakayım çok pahalı ya
Vctry17 Maryhoney fotoğraf atmayı bilmiyorum Instagramda baskikapinda sayfasına girerseniz görürsunuz örnekleri 25 lira çok uygun gelmişti bana
Adarenn Maryhoney bayramdan önce yaptrdim ama benimki yuvarlak degildi 200×200 duvar ve 200×200 zemin için yaptırdım ve kargo dahil 2 parça afiş için 195 TL ödedim sayfadan hazır ürün seçmiştim ben siz kendi modelinizimi gösterdiniz özel tasarım olunca o fiyat oluyor evet
Maryhoney Adarenn ben kendim fil tasarladım onuistemistim 🤷🏻♀️😄 neyse perde yaptırıp LED doseyecegim tahtadan Çağan yazısı kestirdim gümüşe boyayıp aşarım artık 😀 aşırı pahalı geldi organizasyon tanıdık olduğu için 200 TL’ye hallettim balonlu strafor seti fazla harcamak istemiyorum teşekkürler ☺️