Ikrazumra19 Sesa hicbirsey degistirsem daha cok usuyor disarda cok terlemisse ince bir havlu koyuyorum
Duygusm Sesa Dışarıda yaz için hep ince müslinim vardır, onu hemen örterim sırtına. Çok terlediyse yedek kıyafetle değiştiririm. Gece bir şey yapamıyorum ama 🤷🏻♀️ Dün biraz odaya essin dedim, baktım hemen üşüdü.
AybarsMomy Sesa biz daha çok dışarı çıkma deneyimi yaşamadık 39 günlük oğlum. Evdeyken terlediği gibi değiştiriyorum ben. Bi kaç kez dışardayken terlediğinde müslim örtüsünü örttüm gittiğimiz yerde değiştim üstünü. Ben bez koymaya alıştırmak istemiyorum hemen üstünü değişmek daha iyi gibi geliyor
UraSsmom Sesa Sırtına havlu koymak bez koymak gibi şeyleri yapmak istemiyorum o şekilde alışınca çocuklar büyüyünce de öyle gidiyor yoksa çok hasta oluyorlar. Ben terkediğimde Müslin örtüyorum sırtına biraz sonra da üstünü değiştiriyorum.
Sevilayy_1 Sesa Gece yatarken içine iince bi mendil koyuyorum terlediğinde onu çıkartıyorum tekrar yeni mendil koyabilirsem koyuyorum yoksada koymuyorum çünkü hava soğumaya başlıyo daha terlemiyo gündüzleride elim sürekli sırtında terledi gibi değiştiriyorum
Omerinannesi342 Sesa az terlediyse küçük müslin bezlerden koyarım arkasına ama çoksa hemen değiştirim