Havva_Sevim42 Selamün aleyküm. Doğumda kuyruk kemiğim düşmüş 40ımdan sonra çektirdim ama 1 hafta oldu hala aynı ödem olmuş dedi çıkıkçı nasıl düzelir yaşayan var mı?
Derya2244 Havva_Sevim42 merhaba bende doğum yapalı 1 ay oldu sizin benimde Kuyruk kemiğim yamulmuş ve kemiğim batıyor oturamiyorum otursamda kalkarken kemiğim batıyor ağrı yapıyor :(( sizin sıkıntınız geçti mi oturabiliyormusunuz artık ? Lütfen cevap verin :( geçeceğini duymaya çok ihtiyacım var :((
462020a Havva_Sevim42 dizlerini bükmeden ayak parmak uclarini tutmaya calisiyosun o sekilde 2adim atinca kendiliginden duzeliyo benimde surekli düşüyo egilemedigimde esim dizlerimi tutuyo bende o sekilde ayak parmak uclarima egiliyorum yoksa nafile duzelmiyo
Havva_Sevim42 Hunilianne doktor sadece fizik tedavi veriyor ve yakınlarımda hiçbir işe yaramadı ki böyle bir salgın varken sürekli hastaneye gidip gelmek sakıncalı
Hunilianne Havva_Sevim42valla felç kalmak mi korona olmak mi desen koronayı seçerim. Cikikci yanlış bir uygulama yaparsa nolcak
Havva_Sevim42 Hunilianne haklısınız ama bilmediğimiz tanımadığımız birine canımızı emanet etmeyiz tabiki işini iyi yapan tanıdık bir bayan
Havva_Sevim42 Derya2244 Derya2244 yok geçmedi bende dik bir şekilde oturamıyorum kalkarken çok zorlanıyorum ortopediye gittim uzun yıllar geçmeyeceğini söyledi sonra başka hastaneye gittim açıklık olmuş orasıda iltahaplanmış fizik tedaviye yönlendirdi bu hafta da fiziğe gidecem bakalım o ne dicek
Havva_Sevim42 masal2323 merhaba canım🌹 Tam 1 yılda geçti çok şükür. Şimdi hala uzun süre oturduğumda hafif ağrır ama buna da şükür ilk 6 ay falan çok kötüydü oturamıyordum rahat rahat çocuğumu emziremedim
Havva_Sevim42 masal2323 evet canım kalça kemiğim yamulmuş orada da ödem olmuş. Çıkıkçı Konya saracoğlunda o kuyruk kemiğimi kaldırdı.
Havva_Sevim42 462020a benim kuyruk kemiğim düşmüş dediler onu kaldırttım ama geçmedi hastanede kalça kemiğin yamuk dediler zamanla düzelecek dediler özel bir doktora sordum o da birkaç hareket gönderdi o şekilde iyileşti
462020a masal2323 İnsallah faydasi olur ilik dus al ve zeytinyagi ile kuyruk sokumunu ve belini ovmayi unutma yumusasin diye