Mahinursmr Kızım 21 aylık ve resmen huy değiştirdi sakin çocuğum gitti herşeyi ağlayarak yaptıran paylaşmayan çığlıklar atan bir çocuk geldi kendi yemek yiyen cocuk artık kendi kendine yemiyor ben yediriyorum kendi kendine uyuyan çocuk beni salla diye ağlama krizlerine giriyor ben bir yerde hatamı yapıyorum yoksa bu dönemde bu cocuklar böylemi
Ikicocukanasiyioldum Mahinursmr aynı durumdayım 23 aylık yemek asla Yemiyor, istediği olmayınca kendisini ısırıyor abisiyle kavga ediyor ortalık karışık buralarsa bacım 2 taneyle uğraşmakta zor 🤣
Simal34 Mahinursmr bende öyleyim kızım yerine başka bir bebek büyütüyorum sanki ama mazur gorucez artik 2 yas sendromuna çoktan girdik bile evde köpeğimiz var önceden cok iyi anlasiyolrdi simdi bir oyuncak bile paylasamiyolar
Mahinursmr Ikicocukanasiyioldum çok doğru dedin valla ben 1 tanesiyle baş edemiyorum Allah yardımcın olsun 2 tane cocukla 😊
Mahinursmr Simal34 evet ya bizimki de kuşundan kıskanıyor herşeyi normalde kuşuna bayılırdı ama zor bir dönem başlangıcı böyleyse 😊
Mesliza Benim de kızım 23 aylık huyu değişti, bende tanıyamiyorum her şeye ağlıyor aklınıza gelebilecek her şeye öyle ağlıyor ki sanki etini koparıyorum sanarsınız artık kendim oturup onun önünde ağlayasım geliyor, ne yapacağımı şaşıyorum🤔
Mahinursmr Mesliza benimde oturup ağlamak geliyor içimden biri dokunsa ağlıcam simdi gecenin 4 ayagımda cocuk sallıyorum kendi kendine uyuyan cocuk ayakta sallanmak istiyor sallanmaZsa ağlama krizi öyle böyle değil bişey var sancak