Hilalamine Hanımlar kızım 6 Ay 5 günlük taşımlara başladık püre yaptım meyve falan yoğurt yiyor ama daha tam oturtamadım ben bu ek gıda işini ya siz nasıl ilerliyorsunuz gün içinde neler veriyorsunuz ne kadar su içiyor mesela yardımcı olur musunuz
Purple13 Hilalamine 3 gün kuralıyla her gün tek bir şey verdim ben. 3 gün kabak denedim 3 gün yoğurt diyelim sonra ikisi aynı anda verdim. Suyu istediği kadar veriyorum teklif ediyorum ama ne kadar içmesi gerekiyor soracağım biz 8 aylığız artık öğünlere başlayacağız. Sende bu şekilde gidebilirsin tamamende püre gibi yapma derim pütürlü kalsın biraz
elaif Hilalamine çok çok başındasınız 9 aylık oldu kızım yeni yeni rayına oturuyor beslenmesi. Siz tam 6.ayında mı başladınız çünkü 8. ayına kadar tadımları 3 gün kuralı ile ancak bitirmiştim. Suyu ben her ek gıdadan sonra sürekli teklif etmiştim. Bebekler çok sevmiyorlar ilk etapta ondan dolayı siz sürekli teklif edin. 7.ayında menünüze kuzu kıyma ekleniyor. 8.ayda bakliyatlar. Peynir yapabilirsiniz ve peynir altı suyu ile yemeklerini tatlandırabilirsiniz.