Zeyyy Kızlar önceden prima kullanıyodum ondan memnundum yine çok kaka olunca geciriyodu ama bulunduğum yerde çoklu satılmıyo diye slepy aldım pişik yapmadı 2. Paketteyiz 7700 kilosu 7-11 kilo olani kullanıyorum bu ara günde 3 kez kaka yapiyo dişten galiba hafif sulu azıcık yapsa bile sırtına kadar geciyo yada bacaklarından geciyo gün de 3 kakali kıyafet gina geldi😖😖
OlgaArslan Zeyyy molfix canbebe minies bu üçünden memnunum şuan canbebe kullanıyorum aylık paketi indirimdeydi almıştım bitince bakacaz duruma göre ☺️
ikos58 Zeyyy prıma premıum kullandık hep cok memnunum ınternetten sıparıs versenız hem de daha uyguna gelır
YagmurBegum Zeyyy şuanda minies kullanıyorum ilk primayla baslamıstim bebeğim iki aylık. Minies migrosta satılıyor şimdilik bi sıkıntı yasamadım bakalım
MustafAlmila Zeyyy cunku sllepy de belde lastik yok o yuzden direk bele cikiyor ama kulot giydirdiginiz takdirde sorun ortadan kalkiyir bir deneyin derim
NarTanesi Zeyyy kakasını 3 kez yaptığını nasıl anladınız belki daha sık yapıyo farketmediğiniz için taşıyo olabilir daha sık değiştirmeyi deneyin
Ece06 Nevingunes ya merabalar bende şimdi minies sipariş vericem fakat kilo olarak siz kaç kullanıyorsunuz şu an da bu 4.bez değişikliğim olacak da acaba bende mi tuhaflık oluyor hep sızdırıyor aldıklarım
Zeyyy ikos58 internetten de almamaistim artık netten alırım belki çünkü gün de 3 kez kaka da çıkmıyo kiyafetten😖
Zeyyy [bilinmeyen] küçük gelme imkanı yok ama 3 numara küçük geliyo 4 tam bize göre 7-11 kilo diyo kızım 7700 kilo uff ya napsam bilemedim her beze kıyafete tasarmi anlamadim
Ece06 Zeyyy ben sleepy kullandım bacak arasından direk sızdı hemde hem 3 hem 4 ikisini de denedim olmadı şimdi minies alıcam bi de ona bakıcam bu 4.bez değişikliğim inşallah memnun kalırız ya tüm kıyafetleri sarı sarı geçmiyorda 🤷🏻♀️ Migros ve netten bakabilirsin miniese bu arada
Deletedmom38 Zeyyy minies migros markası migroslarda satılıyor fiyat olarak da diger bezler gbi ortalama 50 lurusa geliyor tanesi. Bez olarakda gayet güzel tavsiye ederim
ikos58 Zeyyy joker, e bebek genelde sureklı kampanya yapıyor oradan takıp edebılırsın yada hepsıburada dan 🤗
Ebruelcin Zeyyy bulaşık deterjanı ile elde citilerseniz çıkıyor lekesi, sonra istediginiz deterjan ile yikayabilirsiniz, yalnız cok bekletmeden müdahale etmek gerekir
Elifnazinannesi Zeyyy kalalı kıyafet için de sıcak suda dalan roxy deterjan ile iyice citile durula öyle yika kaç kere kaka cikti sırtına hiç lekeli kıyafetimiz yok
DefneErcis Zeyyy Prima kıllanıyordum bende yeni baby me ye geçtik kullanan herkes çok memnun umarım bende memnun kalırım ✌🏻 İstersen bi dene canım araştırdığım için söyledim
Zeyyy DefneErcis onu da hiç kullanmadım artık sırada o ve minies var bu işler deneye deneye öğrenilir 😄
AysenurDeniz Zeyyy Bence prima premium care..Emiciliği çok iyi gerçekten ben internetten sipariş veriyorum hem marketlerden daha uygun oluyor fiyat👍🏻
Zeyyy AysenurDeniz önceden onu kullaniyodum bulunduğum yerde çoklu yok diye bıraktım hangi siteden aliyosun