mehmeteymeninannesi1 Sab simlex gaz damlası görevini görürmü sizce yoksa nurse harveys mi daha etkilidir bebegim cok gazlı
idil1990 mehmeteymeninannesi1 sapsimplex ve biogaiayi ayni anda kullandim hic gaz proplemi yasamadik 🌿
safis12 mehmeteymeninannesi1 bizim doktor nur haveys şurubun içine 10 damlada sab simplex koydurup öyle veriyo
Ozgedoruk Relactaz damla alsan bence her ikisinden daha iyi tabi her bebekte farklılık gösteriyor ama incelemeni tavsiye ederim hem ilaç değil hemde laktaz enzimi içeriyor bu yüzden çok yoğun gaz sancısına iyi geliyor bide uykusunu düzenler şahsen sırf bu gaz yüzünden doktor değiştirdim sonunda hala devamlı gittiğim doktor bunu önerdi bir kere almamız yetti
safis12 mehmeteymeninannesi1 6 saat arayla.verin.dedi her verişte yarim ölçek şurup 10 damlada damla. Siz bir verişte 20 damlami veriyosunuz
Emine1806 Sap simplex işe yaradı bizde, sabah akşam 10 damla veriyordum, gazı olduğunu fark edince öğlenleri de verdim, sancı oluyordu ama yarım saat içinde çıkartıyordu gazını, şimdi 3 ay 18 günlüğüz günde bi kere 10 damla veriyorum