Ebbrru resimag.com/-sil/faa7f85205ff73d7d3dfc50838489357 Bu nedir bilen var mi iki gundur minik minik görüyorum ve hic sevmem böcekleri sinir oldum gördükçe
Ssevey Ebbrru Ben güveye hiç benzetemedim rutubet var mı evinizde benim bazı köşelerde var böyle ufak bir böcek türü geziyor duvarlarda parke kenarlarında ama yazında rutubet olmaz sanırım bilmiyorum tam ama
GramPozitifBakteri Ebbrru güveye benzetemedim ben.bizim binada çok oluyor güve çünkü nerdeyse hergün görüyorum kayınvalidemin bodrumda temizlenmek bilmeyen cevizlerinden dolayı 🤦🏼♀️ Ama tabi böcek halini görmedim ben hiç.Bakliyatlarında bişey yoksa giysi veya halı güveleri de oluyor onları da bi kontrol et.Bide eczanelerde suya karıştırılan ilaçlar oluyor o tozluklara falan sıkabilirsin.Benim evde akrep çok olurdu kullandığımdan beri kalmadı
Esra1986 Ebbrru tahta kurusu fln olamaz degilmi netten bi bak olmazsa böcek çeşitlerinden ben resmi tam.secem3dm
Ssd Ebbrru Tahta kurusu bu ya. Çok küçük olduğu için emin değilim ama tahta kuruları zaten minnacık oluyor.
boncukhaniminannesi Ebbrru böyle küçük sinek mi acaba benim de mutfakta var copum mutfak camında cam açık oldukça doluyor mutfağa malesef
Ebbrru Sakura-chan evet oluyo ama bakliyatlarda falan bisey yok neden oluyo kii ☹️ cok huylandim ya nwtten baktim bit falan yaziyodu nasil kasiniyorum bide kucuk kizim var 🤦🏼♀️☹️
Ebbrru boncukhaniminannesi sinek degil canim duvar diplerinde falan görüyorum bikere de mutfakta duvarda gördüm gördüğümü öldürüyorum 🤮☹️
Ebbrru Sakura-chan bunada şükür gercekten guveyse biran bit falan sandim arastrnca 🤦🏼♀️☹️ icime su serptiniz nasil geciricem ben bu minik haşereleri peki
Sakura-chan Ebbrru valla benim eski evde oldu aynı bu böcekti. Kolay ölmüyorsa hatırladığım kadarıyla kabuğu sertti. Bütün mutfak dolaplarını boşalttım perdelerimi yıkadım vs en son buzdolabının üstünü temizleyeyim dedim . Birde ne göreyim bu böcek ve kelebek halleri unuttuğumuz kuru fasülye dolu torbayı istila etmiş. O şekilde bulunca kurtulduk. İnş sende bulursun ne olduğunu
Ebbrru Ssevey makinem su akitmisti odamin duvarina dgru bi rutubet oluştu bikac ay önce bitek orasi var nemli. Guvenin bocek halini hic görmedim bende bilemiyorum o yüzden ama cook ufak bisey bu 🤦🏼♀️
Ebbrru GramPozitifBakteri bende hic bilmiyorum guvenin bocek halini minik kelebekler var ama bunu ilkkez gördüm cook minik bisey oof kafayi yicem uyuz gbi kasinir oldm iki gundur
Ssevey Ebbrru Eğer rutubet olan yerde gördüyseniz bu böceği yada o odada rutubet böceğidir güve kelebek gibi uçuyo gezmiyo
GramPozitifBakteri Ebbrru minik kelebek tamam güvedir..muhtemelen rutubetten dolayı geldi o veya evin dışında yakınında falan ağaç vs bişey varsa ordan da geliyor olabilir🤔