Kubrakya Bebeğim 6.ayını bitirmek üzere hiçbir devam sütünü içmiyor Beni emmiyor ,kaşık mamaları da biberonla verince içmiyor gece acıkıp uyanınca ne yapacağımı bilmiyorum gece kaşıkla yediremiyorum göZünü açamıyor çünkü 🙄
idil1990 Kubrakya bi kac biberon denediniz mi kasik biberonlar var en kotu bi goz gezdirin isterseniz
Neziha Kubrakya saat 11 de kaşık maması verin ben de veriyorum tek göhüsümü emdiği için yetmiyor süt 11 de kaşık maması veriyorum gece de süt veriyorum
Kubrakya Sesem üslubunuzu düzeltin kendi çocuğunuza ne dersiniz bilemem ama başkasının çocuğuna bebe diyecek kadar Kaba olmayın bence
Kubrakya Deletedmom_26 merhaba gün içinde kaşıkla veriyorum yiyor ama gece biberona hazırlayınca onu içmiyor maalesef uykulu bile versem içmedi
Sesem Kubrakya afedersinizde kültür başkenti küfür ettim yada argo kelime kullandımda benim mi haberim yok yada ankaralısınızda ordaki lafügüzaflamı karıştırdınız bebe yada bebek hayır siz minnoşum tontoşum diyorsanız beni ilgilendirmezde açık platforma soru sormuşsunuz istediğim gibi cevap veririm.
Deletedmom_26 Kubrakya diş döneminde olabilir bebeğiniz iştahsızlık yemeyi reddetme gibi problemler çok oluyo mamayı icmediginde uyumak istiyodu o şekilde yediriyodum oyuzden sordum
Kubrakya Deletedmom_26 gece acıkarak mızmızlanıyor ama o esnada ne vereceğimi bilmiyorum çünkü dediğim gibi mamayı almıyor
Deletedmom_26 Kubrakya mama almıyosa uyanmasını bekleyin başka çare pek gozukmuyo muhallebi falan verseniz dicem ama yinede uyaniyolar Allah yardımcınız olsun 🙏
Nurnisa Kaşık biberon duymuştum ben onu bir deneseniz umarım faydası olur çünkü gerçekten zor şimdi işiniz daha küçük illaki gece acıkıyor dur Allah yardımcınız olsun