_ahmetkader Arkadaşlar 2 ay 26 günlük oğlum var.Ev işlerini yaparken artık kucakta kalmak istiyor tek elimle onu tutarken korkuyorum aceba kanguru kullanımı için biraz kucukmu yada sizler ne zaman kullanmaya başladınız?
elizinannesi-19 _ahmetkader sor bakalım kaç kere kullandım hiç 😂😂 aldım öylece duruyo 😂 bi iki kere içine koydum evde duracak mı diye ağladı istemedi 😂😂😂 yenidoğan dan itibaren kullanılanlardan var onlar olabilir
gulce03 _ahmetkader ben 1,5 aylıkken evde kullanmıştım hiç durmuyordu yemek yaparken evi toplarken kullandım ama en küçüğünü alacaksiniz büyükleri de çok satılıyor yeni doğan icin olanı alacaksınız böyle arkasında tavşan falan oluyor
Mavibattaniye _ahmetkader mamadus ya da solomom baby öneririm instagramlari var araştırın yenidoğan aparatli alın ben almadım pişman oldum evde öyle duruyor
deniz__92 _ahmetkader 4 aylık oldu yeni kullanmaya başladım dışarı çıktığımızda çok rahat oluyor bebeğimde seviyor
Etmeninannesi _ahmetkader yenidoğan da itibaren kullanabilirsiniz doğduğu zamandan beri kullanıyorum 11 aylık oldu hala devam çok rahat birşey kurtarıcı resmen
_ahmetkader Etmeninannesi elimle destekleyince gegrek diye biyeri batıyor oturuyir gibi olur yine batar diyorlar di teşekkür ederim. 🙏🏻❤️🌼
Guler100 _ahmetkader ben 3.5 aylik oldugunda koymaya baslamistim uzun sureli kullanmadim yinede suan 6ayligiz resmen hayat kurtariyor kanguruya koyup disarda gezmeye bayiliyo bebek arabasinda o kadar severek durmadi