Ege Reflü yastığı kullanan varsa memnun kalıp kalmadığını daha doğrusu işe yarayıp yaramadığını yazabilirse çok sevinirim
Bebek Ege merhaba bende 4 aylık bebeği olan bir anneyim ve sevi bebe markalı reflü yatagını kullanıyoruz. Cok güzel memnunuz
Ege [bilinmeyen] hangi marka aldın ismini yazar mısın ben de alıcam kullanıp memnun kalan birinin kullandığı ürünü almak mantıklı geliyor. Referans önemli şimdiden teşekkürler👍🏼
Ege bilgibulutu teşekkür ederim Araştırdığım kadarıyla kullananlar memnun bu markadan yarın vericem siparişimi sağolun
Yasemin Piere cardin kullanıyorum doğduğundan beri. Kusmasına engel olmadı fakat kusmuğunu dışarıya atmasına yardımcı oldu sanırım. İlk günden itibaren kullanıyoruz. Memnunuz.
Bebek Yasemin sunger yatak. kokacak herhangı bır madde yok, diyen kesınlıkle bıdı dökmüştür kı o koku gecmemış
Yasemin Bebek fabrika kokuyor:) ambalajlı ürün kokuyor. Mağazada kendim de baktım. Denemek isterseniz alabilirsiniz.
Mehmetdogansmom Eğerki bebek kusarda temizlenmezse tabi ki bu koku yapar. Bende 2bucuk aydır kullanıyorum çok memnunum. Sevi bebe bizimkide.
Bebek Yasemin kesın o üründe bişey vardır. Çünkü bende cok arastırarak aldım koku meselesını ilk sizden duydum, eminimki bişi olmustur. Ayrıca almama gerek yok 4 aydır kullanıyorum 😃😃