Burcu1101 bende yavastan kesmeyi dusunuyorum geceleri. Arastirdigim kadariyla ya pat diye kesicez ki bu cok aglatan bi yöntem oluyor ben goze alamadim. Oncelikle saat araliklari belirlicz mesela benm kizim 4 saat ac kalabliyor ben bunu biliyorum ona gore emzirme saati belirledm. Onun dışında uyandiginda su teklif ediyorum, ninni söylüyorum, pispis yapıyorum sakinlesmesi icin kucagma aliyorum son care. Ama burada baba destegi önemli cunku anne kokusu sut kokusu daha da istekli oluyo kucaga gelince..baba sakinlestirip yatirabilir. Bu sayede ara uyanmalar azaliyor. 2 ye dusurdum ben boyle. Su ara dis dolayısıyla agrisi olup uyaniyo yine ama emmek istemiyo en azindan o aliskanligi korelttik. 5 kez emiyodu mesela once 4 sonra 3 2 1 diye iyice azaltip lbırakmayı dusunuyorum. Mama kullaniomsnz gece bilmiyorum ama bide mamanin suyunu arttirma var, mesela 150 ml e 5 kasik mama sonra 4 kasik 3 kasik git gide su orani artip mama oranı dusuyor en son sdce su veriyoruz ve su icin uyanmiyor. Zaman alici ama etkili olan onlari uzmeyen yontemler bunlar bildiğim. Bol uykulu geceler dilerim hepimize insallah🥰🤲