Muzik Kızlar bebeğim 11 günlük Bursada yaşıyorum,havalar çok sıcak nasıl giydirmeliyim bebeğimi??Uzun kollu giydiriyorum ama sanırım rahatsız oluyo yaa
CansuveCan Muzik bende bursadayım canım sadece koşa kollu zıbın giydir. Uyurken de Müslin örtüyorum sadece ter içinde kalıyor yavrum
hunilimomm Muzik kısa kollu zıbın yeterli canım yada ince tulum felan olabilir muslin ört üstüne ben ilk zamanlar sıfır kollu giydirmistim hep
Zeyzey2616 Muzik Bende bursada yaşıyorum bebegim 4 aylık kısa kollu giydiriyorum ama sonra bakıyorum bagrı kolları buz gibi olmuş. Uzun kollu bol pijama giydiriyorum ne terliyo ne üşüyo. Ama seninki ufak olduğu için hareket edemez kısa kolluda giydirsin üstünü ört muhakakk
Rengin Muzik kısa kollu zihin giydirin isilik olursa bir de onunla uğraşırsiniz. Cereyanda kalmamasına ozen gösterin bir tek bu havada onun harici ince giyince bisey olmaz.
Zeyzey2616 Muzik Geceye göre değişiyo normalde kısa giydirmiyorum geceleri bol uzun kollu pijama giydiriyorum ensesine bakıyorum sıcaklıgını anlamak için. eğer ense veya bagrı soğuksa üşüyo demektir. dün ev cok sıcaktı zıbınla yatırdım mesela ama ğzerini örttüm gene
tubasd Muzik kisa kollu zibin altina sort giydirin gece penye ince battaniye atın sirtina ince tek katlı agiz mendili koyun terlerse üstünü degistirmektense mendili degistirirsiniz tek tarafli acin cami sorun olmaz biiznillah
Zeyzey2616 Muzik Aynen ya ben üşüyorsam oda üşüyo diye düşünüp giydiriyorum. Yanıyosam onuda soyuyom😂 Anne psklojisi
Prematureannesii Muzik valla gece sıcak ama sabaha doğru bi soğuk çöküyo o yüzden daha hiç kısa kolluyla yatıramadım ben ya 30 aylık olmasına rağmen ince uzun kollu pijama ile yatırıyorum