Eserkaracan Güzel anneler daha önceden pandemi sosyal yardım projesinden yararlansaniz bile tekrar başvuru yapıp tekrar 1000 TL alabilirsiniz ben bugün ikinci 1000 TL mi aldım ihtiyacı olan annelerin bilgisi olsun
Ikra_Nurum Eserkaracan e devlet uzerinden basvurdum 2 defadir reddediliyo yararlandiniz daha once diye babam icinde basvurdum babam engelli olmasina ragmen onada ayni seyi dedi bizde sans yok galiba
Sena1997 Eserkaracan canim ben almistim 1 kere fakat bu defa cikmamis bana ablam gitmisti sorgulattim cikmamis demis :(
Eserkaracan Ipekengin e devlet üzerinden başvuru yapılıyor pandemi sosyal destek ön başvuru yazın arama motoruna
Eserkaracan Ikra_Nurum bana da öyle yazdı bende umudu kesmiştim saat 4 de IBAN numarama attılar parayı
Eserkaracan Sena1997 başvuru yaparken IBAN numaranızi yazdınız mı ben yazdım sorgulattigimda bana da çıkmamış görünüyordu 1. Veya 2. Gazdan yararlanildigi için başvuru onaylanmadı yazıyordu ama bugün hesaba param yattı bende şaşırdım ama oluyor oylede
Busraa15 Eserkaracan 1 mayısta başvurdum hala süreç devam ediyor yazıyor bi bilgisi olan var mı ne yapabilirim
Eserkaracan Sena1997 ben yazmıştım isterseniz PTT den sorgulatabilirsiniz adınıza yatan para var mı diye eğer herhangi banka hesabınızin numarasını yazmadiysaniz