MervEslinArden Nzlcnn 43 günlük benimkide doğdu doğalı memede çok ağlıyor bazen tutmuyor diye sağıp veriyorum %85 i sağıyorum gerçi mememi tutmamakya ısrarlı benimki bende delirmek üzereyim
benim-kalbim-o Nzlcnn Gecer benimde öyleydi uykusu geldiği için memede hep ağlardı büyüdükçe geçiyor bu alışkanlıkları
Acemiy Nzlcnn sancıdan da olur canım benimki de sancılıyken emmekte zorlanıyor gazını çıkarıp tekrar emziriyprım
Sevtappp Nzlcnn Gaz yüzündendir canım benim oğlumda öyleydi gaz ilacı kullanmaya başlayınca normale döndü. Bir de D vitanmimi Davit-3 ise acil bırak o da yapıyor çünkü.
fatmaydin Nzlcnn benim oğlumda öyleydi mama vermeye başladım emmek istemedi sağıp verdim içmedi bende pes ettim sonunda maalesef.
benim-kalbim-o Nzlcnn Ağladığı zaman memede kalsın ayaga kalk yürü biraz sakinleşiyor, onun dışında onu sakinleştirip tekrar emzirmeye devam edebilirsin ben öyle sakinleştiriyordum şuan 54 günlük o sıkıntımız kalmadı çok şükür.
Nzlcnn benim-kalbim-o ayaga kalkip yurumedim hic ama sakinlestirip tekrar memeye gelince yine ağlıyor. Ayaga kalkmayida deneyeyim 😔
Linamoms Nzlcnn doğduğu günden beridir trio acde kullanıyorum çok başarılı bi d vitamini fiyatı 30 tl ben kaç doktor değiştirdim hiçbiri monovit önermedi
benim-kalbim-o Nzlcnn Öyle dene daha iyi gelecektir canım sıkma canını büyüdükçe bırakıyorlar bu alışkanlıklarını
Annebalisi Benim bebeğimde öyleydi gazı olduğunda çığlık kıyamet emiyordu kimyon çayı içmeye başladım çok faydasını gördüm sizde deneyebilirsiniz ayrıca karnına masaj ve havlu hafif ısıtıp koyduğum zaman da sakinleşiyordu.