Gamzeymen55 Bebeğim 23 günlük burnunu hiç açamadım otribebe ile denedim yapamıyorum daha kolay nasıl açabilirim yardım lütfen
Pnargzl Gamzeymen55 sterimar yenidoğan kullanıyorum çok memnunum hiç ağlatmıyor diğer burun spreyi çok fena ağlıyordu ama sterimarla sorunumuz kalmadı bide eğer burun spreyi kullanırsanız aç karna yapın yoksa ksuyorlar
Kk39 Gamzeymen55 serum fizyolojik sıkın biraz burnunu ovusturun sonra otri bebe ile çekim bu işlemi banyodan sonra yaparsanız daha da iyi olur hepsi çıkıyor
Ada_Deniz Kızlar ben temizliyorm burnunu hiç açmadım daha açma işlemi yapmalımıyım bilemedim herşeyi de önermiyorlar tuzlu su ile açın dior bazı doktorlar tuzda zararlı olmaz mı ya onu asla yapmayı düşünmüorm
Gamzeymen55 Sıkıyorum da burnunda pislik gözükmüyor ama hırıltı var üstten tıkalı sanırım pislik gözükmese de çekecek miyim
Deletedmom240 Gamzeymen55 görünürde bir şey yoksa çekmenize gerek yok. Çok sık çekmek iyi değilmiş. gün içinde sık sık serum fizyolojik damlatmanız yeterli. Tıkanıklık varsa tüpü iki deliğe paylaştırıp tamamını kullanıyorum. Yoksa ikişer damla kullanıyorum.
Gamzeymen55 Ben üşüttüm galiba görünürde bişey yok ama hırıltısı var başınıza geldi mi hiç fizyolojik açar mı
Pnargzl Gamzeymen55 evet açıyor en azından rahatlıyor ardından el pompasıyla çekiyorım geliyor günde 2-3 kez yapılabiliyor zaten yüzde yüz deniz suyuymuş üzerinde öyle yazıyor bana da bi hemşire anne önermişti