Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı rota aşısı olduk ikinci dozu kendi doktorumuz başka hastaneye geçti bizde onun yerine gelene gittik en azından asi orda oldu onu halledelim doktor iyiyse devam ederiz dedik ama berbat🤦🏻♀️ birşey söylerken bir doktor bu kadar egolu mimikleri zorla bakıyormuş gibi olmamalı ya soru soruyorums sacma cevaplar alıyorum.. kilosuna baktı geçen aya göre 200 gram almış tabi bende mamayla doymuyor ozaman zaten acıkma aralığı çok kısa koyduğum ölçekte sıkıntı olabilir mi biraz daha mı köyü yapmalıyım diyorum bana diyor ki ozaman istedikçe ver ölçek fazla koyacağına şaşırdım yani ver nolcak sürekli diyor doymadıktan sonra sürekli sürekli vermem saçmaa 5.aydayiz ne tadım için birşey dedi hicbirsey demedi bende aşıyı yapın suanlik yeter dedim soru sormadım başka. E bebeğe geçtik hippnin ek gıda organik elmalı kası mamaları var 4.aydan itibaren yazıyor ondan aldım ama nasıl kullanmalıyım bilmiyorum iyi geceler yazıyor üstünde ama biberona mi tabağa mi neye nasıl faydalı olur.. birde sebzeli küçük kavanozlardan aldım hippnin onu nasıl vereyim mamadan bir saat sonra felan mi vereyim zaten 4,5 kaşık vericem de nasıl iyi olur bilemiyorum yardımcı olan olursa sevinirim 🥰