Şuan bebeğim 3. Ay 25 günlük bu zamana kadar tüm aşılarını yaptırdım,rota 1. Doz ya yaptık bu ay,ki kalanları da tamamlamayi düşünüyorum.şimdi insta da gezerken ‘ Yeminli anne’ diye bir sayfaya denk geldim,öne cikanlarda psikolog,Dr ve hemşirelerin dahi yaptırmayacaklarını belirtmişler.Tam olarak bir hemşire şu cümleyi kullanmış,“aşı yaptiranlar bize cahil gözü ile bakıyorlar ama asıl cahil kendileri bilmiyorlar ” demiş… ben de korkarak yaptırıyorum ama şu menenjit aşısini düşünmüyorum, bir yanımda yaptirmalisin diyor, devlet aşıları uzunca yıllar boyunca var özel aşıların güvenilirliği konusunda kararsizim, birde mesela; oğlumun aşılarını yaptırdım ve arkadaşım çocuğuna hiçbir devlet aşısını dahi yaptirmadi,olaki covid biterse ve yan yana gelirsek herhangi bir hastalığı ( ki oda döküntüsü vs,belirtisi olmadan) bebeğime sorun teşkil eder mi? Yani yaptırmayanlar yaptıranları da riske atar mı? Kafam da deli ve saçma sorular?
Birde sorun yaşadınız mı asilarinizda yan etkili Cevaplanilan her yorum nazarımda kıymetli,şimdiden teşekkür ederim..