balmom Mom0363 yaaa yerim çok tatlı 😍 ama uzun zaman adet olmadığını nasıl unuttun kız çok güldüm walla 😂 rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip eylesin 🌺
balmom belosunannesi36 sen bence başka Dr git kontrole çünkü geneli 1 ay sonra kontrol ve 10 ilişki yasak diyor ve benim kanama 1 hafta sürmüştü
belosunannesi36 balmom benim kendi doktorum canım doğumumuda o gerçekleştirdi kanaman olursa eğer normal bir günde dedi o zaman gel dedi sadece
belosunannesi36 Mom9 ay çok korkuyorum daha 43 günlük kızım ama tekrar korunduğunda spiralinde bir anlamı kalmıyor ki 😟 siz nasıl kaldınız onunla ??
Bulutipek My_LiFee nasil taktirio acaba aciyo mu takilrken devlet hastanelerinde nasil takilio direk doktora mi gidip soyluyoruz
My_LiFee Bulutipek hiç acimiyo desem yalan olur evet benimki hiç acımadı sinek ısırığı acısı gjbi bişey hissettim ama kişiden kişiye değişiyor cnm devlet hastanesi kan alıyor biraz uzun sürüyor işlemi özelde ben gittim doktoruma taktı direk
Puki belosunannesi36 10 yıldır takılı hiç hamile filan kalmıyorsun 100 kişiden 2 kişide olmuş . Yıldırım çarpması gibi yani
belosunannesi36 Puki ya gerçekten mi içimi ferahlattınız başka şekilde korunmama gerek varmı yani rahat olabilirmiyim ilişkide 🙈😚 hiç bir sorunla karşılaştınızmı kayma gibi vesayre
belosunannesi36 Puki evet acımadı dayandım canım dayanılmıyıcak birşey değil ama tedirginlik beni bitirdi 😔
Mryyyy123_ belosunannesi36 canım bana doktorum kendı dedi bir hafta sonra kontrol diye sanırım bende enfeksiyon oldugu için bu arada lekelenme seklinde devam ediyor benım az da olsa sen ne durumdasın ?
belosunannesi36 Mryyyy123_ şuan ben regl gibiyim ilk günler kahverengiydi şimdi kırmızıya döndü birde ağrım var 🥺
Mryyyy123_ belosunannesi36 benden de türlü türlü renklerde akıntı geliyor dün kahverengiydi bugün yeşilimtrak bazen hafif kanlı akıntı agrı sadece ilk gün oldu agrı kesici aldım gecti hemen ama bu akıntı meselesi canımı sıkıyor
Puki belosunannesi36 yokbacım rahat ol . Cevremde onca kadın war sprilla hamile kalana denk gelmedim .