balmom bi gün markette gezerken ped reyonuna denk geldim. Önünde durdum. Dedim Allah Allah, ben ne zamandır bunlardan almıyorum? 😂 Sanki ilk kez görüyormuş gibi elime aldım inceledim falan 🤣 hani spiral var ya. O kadar rahat ve eminim ki hamile olamayacağıma, uzun zamandır adet görmemiş oluşum bile gözüme batmamış, fark etmemişim 🙂 Kendi kendime söyleniyorum o an da. “Kız Allah seni kahretmesin. Hemen bi test alıyım eve giderken. Sonucuna hazır mıyım, tabiki değilim. Yine de alıyım 😂 neyse aldım. Daha ilk saniyelerde ikinci çizgi “heyoooo ben burdayım” diye bağırdı 😏 eşimi aradım dedim ben hamileyim. Adam da gram şaşırma yok. “Hayırlısı olsun be hatun” dedi sadece. Hay senin hatununa da sana da dedim gülerek 😂 hemen oğluşumun yanına koştum. “Hey genç, kardeşin seninle kankalığın kitabını yazmaya geliyor çaaak” dedim. Onunla da gülüştük bayağı 😂 doktora gittim hemen. Doktor kaymış dedi spirali çıkarttı. Direk kalp atışını falan dinletti. Kıza benzettim ben bu bebişi dedi. 😮 “Siz direk doğuma gelseydiniz” diye esprimsi bişey yaptı 😂 ayıp olmasın diye doktor ile beraber güldük falan. 🙈 aylar sonra pammuk gibi bi kızım oldu. 🥰 yani şu hayatta yanlışlıkla yaptığım en doğru şey diyebilirim 🙈 iki kardeş birbirine arkadaş oldu. Şimdi biri 11, diğeri 9,5 yaşında… Büyüdüler büyüyorlar, hatta bi de küçük kardeşlerini büyütüyorlar 😍😍