deryatoprak Kızlar bebegım 5 aylık konak var kafasında mustelanın bebek yagı var ya onu sursem olur mu bas ıcın baska bır yagı yok degıl mı mustelanın?
Deletedmom60 deryatoprak yağ hakkında bi bilgim yok mustelanın konak önleyici köpük şampuanı var geçirdikten sonra onu kullan ben doğduğundan beri onla yıkıyorum hiç konak olmadı
Dadam deryatoprak konak kremi var canım fiyatı biraz yüksek ama 3 uygulamada geçti bizim. Bi dha da çıkmadı hiç.
bir_pasa_annesi deryatoprak onu bilmiyorum cnm ben normal zeytinyağı sürdüm yarım saat sonra banyoda tarakla taradım kendiliğinden gitti birdaha da cıkmadı
Fatmanuraliatilla Oğlum 4 aylık canım daha Yeni zeytinyağı sürdüm yarım saat durdu ve ara ara taradım çıktı hepsi istersen dene
deryatoprak Kızlar cok tsk ederim dedıgınızı yaptım zeytınyagı surdum beklettım sonra taradım sonra da banyo yaptırdım sımdı tertemız oldu oglumun kafası Allah razı olsun hepınızden hakkınızı helal edin🥰
Derinciim deryatoprak ben sürdüm mustela bebek yağını 2 saat bekledim tarayıp yıkadım sonra bidaha da çıkmaadı ama azdı bizimki sadece ön tarafında vardı hafif
Gokcellist deryatoprak benim bebeğimin kaşında vardı. Dr umuz mustelenaın stelatopia serisini önerdi. 5 günde falan geçti🌸