Kavruuukk Erkek bebek anneleri kanguru kullaniyomusunuz zararlı diye okudum ama oğlum sürekli kucak istiyo dışarda bebek arabasında durmuyo kullanıyorsanız kaçıncı ayda başladınız fikir verirmisiz
Lilamor77 Kavruuukk ben kullanıyorum oğlum 2 aylık hatta çok ağladığı zaman takıp evin içinde kanguruda dolaştırıyom hemen susuyor
Minnosum01 Kavruuukk ilk defa sizden duydum çevremde herkes kullandı. Hatta bende bugün sipariş verdim
Ata0905 Kavruuukk kullanıyorum. Mamadus doğduğundan beri. Şu an 6 aylık . Kilo aldıkça zorluyor ama şimdilik idare ediyoruz .
Arasannesi Kavruuukk 0 aydan ıtıbaren kullanıma uygun bır kanguru aldım bebegım cok kucakcı oldugu ıcın.ama ılk 1 ay durmadı 2. Aydan ıtıbaren sureklı kullanıyoruz acık hava bır yerlere gıttıgımızde bebek arabası bıraz kanguru.bazen evde.suan 5 aylık oglum
Kavruuukk Minnosum01 netten öyle okumuştum yeni doğduğu zaman ondan öyle hatırlıyorum herhalde bilemedim smdi
Mavibattaniye Ata0905 canım ben de mamadus almıştım ama yenidoğan aparatı almadim bebişim üç buçuk aylık sence deneyeyim mi bacak boyu normal gibi ama dört aylıkken kullan yazıyor içinde yani dördüncü ay bitince
Mavibattaniye Ata0905 ay valla üşenmedim denedim şimdi ama kafası kavrayan yerin icindd kalıyor bana yapışık gibi oluyor rahat edemedi delirdi çocuk ağladı falan sanırım biraz daha beklemem lazım bacak arkaları da kizardi
Lilamor77 IrmakAliKerim normal takıyorum zaten kanguruda dimdik duruyo sırtı da öyle yenidoğan aparatı ne bilmiyorum 🤷🏼♀️
Ata0905 Mavibattaniye küçükken benim oglum da durmadı üç aydan sonra dışa dönük kullandım öyle rahat ettik . Bacaklar kızarıyor şortla falan giydiriyorum uzun süre tutmuyorum.
Mavibattaniye Ata0905 ama ben kendime dönük olandan satın aldım o yüzden sizinki gibi kullanamıyorum sanırım neyse tşk ederim