Eceannee Kizlar ya 5 aylık bebeğim uykusunda hıçkıra hıçkıra ağlıyor zar zor uyandiriyorum sizde de oluyor mu niye böyle oluyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ya
Dnzkcmz96 Eceannee bende burada bekliyim benimde 3 ay 18 günlük benegm sabah altıda ağlamaya baslar sürekli gözleri kapalı. Dokuza kadr zar zor uyandıraniliyprum. Ağlıyor susuyor 15 dk yatıyor tekrsr sğlıyor tekrar susuyor yine yatıyo. Tüm bunlar olurken gözler kapalı ama🤦🏼♀️
CaglaCeylin Eceannee 5 ci ay cok agir bi ay . Cok sey yasiyorlar beynler gelisiyor dönmeye basliyorlar ve bu ögrendikleri seyleri geceleri uykuda sindiriyorlar bizdede öyle. Yapcak birsey yok daha önünmüzde 5 adetvatak daha var allah yardimciniz olsun. Bu ay insanlarin yabancilamaya basliyorlar ve hep sizi istedecektir
e_ckucukunal Sıcaktan olabilir birde bende aynı durumdayım 🤦 Kulakda sıvı var benim bebegim de ara ara çığlık atarak aglıyo kulagına kısık sesle ninni söylüyorum sakinleşiyor dedigim gibi çok sıcak olunca da rahatsız oluyor
gezentianne Eceannee Dişeti şişiyor patlayacak olabilir bizim 4. ayda öyleydi 4 ay 25 günlükken doktor dişi cıkıyor dedi 5. aya girdiğimz gün pirinç taneleri göründü 😀