Deletedmom7 Benm bebeğim 2 ay 17 günlük 6.600 gr 59 cm (Burda amaç Karşılaştırma yada bebek yarışı değil genel bi duruma bakma kimse muhalefet olmasın )
Deletedmom418 Ben farklı bişi sorucam. Kızımın günlük kaka sayısı azaldı 2 defa oluyor ama idrarı iyi yani bezleri dolu oluyor. İlk başlarda günde 4-5 defa yapıyordu. Son bi iki haftadır kaka sayısı azaldı normal mi acaba
Yrnasl Deletedmom418 benim kızımda günde 4 defa yapardı 2 ay 11 günlüğüz 2 3 haftadır 3 günde 1 kez yapıyor doktora götürdüm 10 güne kadar normal dedi
Deletedmom7 Deletedmom418 benm de öyle güne bir defa kaka yapıyor ama çiş i gayet iyi nedenini bende bilmiyorum
Gunes55 Deletedmom418 bugun dr kontrolunden geldim. Bizimki bi gun yapip bi gun yapmiyor bu bi sorunmu hocam dedim olabilir normal dedi endiseetmeyin bnce
emineliahmett Deletedmom418 aynı durum bizde de var bide oğlumun gaz sancısı vardı çok şükür azaldı fakat biraz kötü kokmaya başladı sanırım kakasını yapamadığından
Deletedmom418 Yrnasl kaka görünce mutlu olur hale geldim. Bide bi kaç gündür akşam belli saatte sancı tutuyor taki gece 12 ye kadr. Kafayı yicem 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
meryembetul Deletedmom7 maşallah barekallah la havle ve la kuvvete illa billah… 🤲☺️ Sizinki tospik olmus yaa… Bmm kizim su an 3 bucuk aylik o kiloda ☺️☺️ Allahim nazarlardan korusun insallah