Zeyyy Kızlar 13 gün oluyor ek gıdaya geçeli bi kabızdi şimdi gün de bazen 3 kez kaka yapiyo bazen 1 ama sırtına geciyo arada ishal böyle çok değişik dışı de cıktı çıkacak dişle mı alakalı bi durum acaba bu yoksa ek gıdaya başladığı için mı böyle
Papatyam Zeyyy ek gıdaya geçince kabızlık oluyor diş döneminde de ishal oluyor bebekler diye biliyorum. Ek gıdaya geçtiğimiz den beri kızım da da kabızlık var
Aydiles Zeyyy ek gıdadan dolayıdır, diş genelde kaka ishal gibi durumlar yapmıyor. 3 gün kuralıyla veriyorsanız hangi gıdadan olduğunu daha kolay anlayabilirsiniz
Zeyyy Aydiles bir haftadır böyle çok az veriyorum ek gıdayı ama gün de 3 kez falan yapiyo ishal olmuş bugün de acaba üşütme yada ek gıda mı bilemiyorum diş ten mı hepsi üst üste geldi sürekli bez değiştiriyorum çünkü almazsam bu sefer üstüne başına geciyo
Mstfam Doğal zeytin yağı veriyorum sabah akşam ben bir arkadaşım tavsiye etti yemeklerine de ekliyorum onun dışında tatlı kaşığı ile toparlandı aynı benim oğlumda öyle dişten muhtemelen
Zeyyy Mstfam bende başladık zeytin yağı ile vermeye burda arkadaşlar söylemişti ama şimdi de kaka yapmamak değil fazla yapiyo ek gıda minnacik veriyorum zaten yemiyoda ama o bile mı etki ediyo bugün de ishal olmuş diş mı acaba