Edalya Arkadaşlar kızımda haftaya aşı olucak kaç tane yapılıyo 4 diye duymuştum nerden yapıyolar aşıları ateş yaptımı sizin bebeklernizde durum nedir ☺️
Zeyyy Edalya ben bakamadım ama bi sağ bi sol bacakta vurdu galiba sağda 2 tane 😄 1 tane de ağızdan verdi toplam 4 olmali çok ateş yapmadı ama acayip huysuzlandi o gece sonraki gün acıdı tabi haliyle 😖
Papatyam Edalya sağlık ocağın da kızımdan önce bi erkek bebeğe 6. Ay aşırı yapıldı. Çok az ağladı sustu hemen. Kızım kıyameti kopardı resmen. Aşı bitti kucağıma aldım camdan dışarıyı gosteriyorum konuşuyorum hala iç çekiyordu.
Edalya qulistann bendede durumlar aynı bize bile bir iğne yapıldıgında açıyo nasııl küçük bebege 3 yada 4 tane aynı günde yapabiliyolar anlam veremiyorum
Denizimm 3 bacaktan 1 ağızdan yapılıyor iki tanesi yakıyomuş ama bebeğimi oyalayarak yaptırdığım için hemen sustu sizde oyuncak falan götürüp oyalayın daha kolay oluyo dikkati dağılıyo bebişlerin
ikos58 Edalya 3 bacaktan 1 agızdan 4 tane yapıldı bugun olduk gıtmeden calpol vermıstım hıcbısey olmadı cok sukur
ikos58 Edalya hayır ılk defa asıyı bu kdar rahat gecırdık dıyebılırım hıc yapılmmıs gıbı normal hayatında nasılsa oyle kı rota larda bıle cok huysuzlanmıstı ınsallah raht gecırırsınız sız de