HaticeY Çocuğu 2 yaşında olup sabah 6 hatta 5.30 da kalkan var mı yalnız mıyım ne zaman sabahları geç uyanacaklar🤦🏽♀️ 8 de bile uyansam yeter ya
Ikrazumra19 HaticeY biz 16-17 aylikken 9 gibi kalkiyorduk tabi ben yaninda yatiyordum sabah yanima alinca uyuyordu ama simdi 2 yasinda kardesi dogdu ben yaninda olmayinca onun sesine kalkiyor malesef
Bubuu Ikrazumra19 benim kızımda eylülde 2 yasında olcak Allah izin verirse kardesi 2 aylık nasıl tepki veriyor neler yapıyorsunuz bazen 2 si ede yetmediğini bakamıcagım korkusu sarıyor
HaticeY DenizRuya Fatmanurr akşam 9 gibi yatıyor öğle uykusu da 1 saat sonra uyanıp beni istiyor bazen benle birlikte 1 saat daha uyuyor yani 1-2 saat arası
Ikrazumra19 Bubuu genelde ev iso yapmiyotum bi supurup birakiyorum birde yemek iste diger.turlu jep kisimla vakitle geciyorum.bol bol kardesini sevdiroyprum.opturuyotum boyle boyle alisti
Fatmanurr HaticeY benim kızımda akşam 9-10 arası uyur öğlen 2 saat uyur sabah 7,5-8,5 arası uyanır umarım sizinde 1-2 saat daha uzar sabah kalkma saatiniz ☺️
HaticeY Fatmanurr ya uzamasını geçtim öğle uykusuna yatıramıyorum uyumam diye ağlayıp odadan kaçıyor şu an hala uyuyamadım mesela valla sinirleniyorum azcık uyusa dinlensem
Fatmanurr HaticeY haklısınız valla çok yoruluyorlar malum benim kızımda inatçı baya 2 yaş sendorumu🤦♀️ Allah yardımcımız olsun ☺️