Burcugunes0 Bebeğini sallayarak mi uyuyor veya nasıl uyutuyorsunuz ? Benim kızım sadece meme emerek uyuyor ve agizinda olmayınca geri uyanıyor __ emzik aldım kaç çeşit hiç birini almıyor alsa da atıyor hemen
miracinnannesii Burcugunes0 sallayarak uyutuyorum besiğinde kollarım agrıyor artık bide üstüne diş dönemi ates uykusuzluk mahfolduk ikimizde . Bebegm yine gündzleri biraz uyuyor bn uykuszluğumla kalıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
iremceren Burcugunes0 yanına yatıp pış pış yapıyorum, kucağımda mayıştırıp yatağa koyup pış pış yapıyorum, bazı dönemler sadece emerek uyumak istiyor bebeğime göre hareket ediyorum
Tanereyluldeniz Burcugunes0 bazen memede bazen de dizimin üstüne yastık koyup sallıyorum azcık ninni söylüyorum uyuyo. 4 aylık olduk emziği Bi kaç gün önce kendi kendine tuttu
Burcugunes0 miracinnannesii iremceren iremceren benim kızım hiç biriyle uyumuyor bazen kucakta gezerek ya da meme de uyumak istiyor üç aylık kızım
Burcugunes0 miracinnannesii kaç aylık bebeğiniz benim kizim üç aylık inslalah düzelir uykuya geçmeleri 🙌
iremceren Burcugunes0 ama daha minik sana ihtiyacı var 🌸 4. Ayda biraz rahatlarsn belki atak dönemi zorlar, sen düzenli bir şeklde bebeğine uy, sonra sonra düzelir 🌸 5. Aydayız eskiden beri devam ettirdiğim düzenin meyvelerni yeni yeni topluyorum
Burcugunes0 iremceren ya insallah iremceren ya inşallah böyle olunca oda direniyor meme den ayrılınca uyanıyor ağlıyor bu defa da😔🌺
Aka2020 Burcugunes0 ya emerek ya da pilates topunun üstünde zıplatarak 🤦🏻♀️ Gaz hayatımızda çok şeye mal oldu😄😄
Burcugunes0 Aka2020 yaa çok iyi 😊 gaz sorunları umarım çözülür ben zinco sab simpleks aldım onlar fayda etmedi nurse ve biogaia kullanıyorum uzun zamandır doktorumuz önermişti çok memnunum Aka2020
Berfin_kycn Burcugunes0 aynı durumu bende yaşıyordum ki 4-5 gündür annem sallayarak alıştır dedi memeyi çektiği gibi uyanıyordu bende ninni söyledm öyle salladım şimdi ise sallayarak uyuyor daha 18 günlük ninniyi nasıl anlıyacak daha küçücük diyebilirsin ama anne karnında bile dinletiliyor rahatlatıcı esmaül hüsna ninnisi var onu açtığım gibi dinliyor ve uykuya dalıyor emzik denedik ama boş tutmadı kusturdu kendini hep büsürü emzik de aldım en son bari böyle alışsn dedim yoksa uykular tam haramdı
Burcugunes0 Bende sürekli rukye süresi açıyorum ama benim kızım ne ayakta slalanarak uyuyor ne besikte sadece kucakta ya gezerek ya da emerken uyuyor yanında oturuyorum yerine yatirinca bazen beş dk sonra geri kalkıyor bende ilerde düzelir diye umud ediyoeum.emzik alıyor ama bazen hiç tutmuyor midesi bulanır gibi yapıyor bazende çok güzel tutuyor 😊 Berfin_kycn
Berfin_kycn Burcugunes0 bizmki de kusacak gibi oluyor tutmuyor vala buda öyleydi hep meme olsun diyordu günlerce mahvolmuştm tansiyonum düşmüştü baya hemşire dedi böyle giderse hastanelik olursun çünkü yemek bile yiyemiyordum 12 kilo verdm 2 haftada sonra sallayarak alıştırdm önce emerken kucağımda salladım dizimi sonra ayaklarımda yastığın üzerinde salladım ağladı ilk ama eee ee diye diye ninni söyleye söyleye salladım zor oldu ama alıştı şimdi emiyor gözleri gidiyor emmeyi bırakınca sallıyorum ama bazen de diyor 7/24 salla beni beşiği sallamayı nasıl bırakıyorum uyanıyor ağlıyor allah yardımcımz olsn🤦♀️
Aka2020 Burcugunes0 hepsini kullandık etki etmedi malesef. Kendiliğinden geçmeye başladı çok şükür. 😊