Sevdakaya Migros minies bebek bezini kullan varmı ? Fiyatı diğerlerine göre daha uygun ama emin olamadım. Molfix e geçmeyi düşünüyorum sizce hangisi.bu arada prima kullanıyorum bebeğim doğduğundan beri.
Siracmoms Sevdakaya prima kullandım 3 ay boyunca 2 aydır minies kullanıyorum arasında ben fark göremedim pişik sorunumuz olmadı her iki bezdede maddi açıdan minies kullanıyorum memnunum ben pişik kremi yerine hep zeytinyağı kullanıyorum pişik olmamasında bununda faydası olduğunu düşünüyorum tabiki her bezde olduğu gibi uzun sure değiştirilmezse sızıntı yapıyor
Papatya Sevdakaya Bizde 4 aylık olana kadar prima kullandık 7 ayına girmek üzere minies kullanıyoruz ve bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Tabi bebeğin cildinden dolayı farklılıklar olabilir ona bişey diyemem
Aydiles Sevdakaya minies bez hiç kaliteli değil, elimle çekerken bile yırtılıyor kenarları, ınternettne molfix alınca geç ulaşırsa elime gündüzleri takıyorum bazen, gece zaten bez dayanmaz
brslm Hiç memnun kalamadım malesef çok ince bi bez tekrar primaya döndüm pişik yaptı ve sürekli değiştirmeme rağmen hep sızdırma yaptı
Ercanekininannesi Ben miniesden çok memnunum. Gece 12 de takıyorum aabah 7ye kadr ne sızdırma ne kızarıklık hiç olmuyo. Sleppy ve prima kullandm hiç memnun kalmadım. Bu arada minies eğer üstten karnına doğru sızdırıyosa bi numara büyüğünü alın ozaman sızdırmıyo. Benim oğlum 3,5 aylık 7kilodan biraz fazladır herhalde şuan 4 numaraya geçtim çünkü 3sızdırmaya başladı. Üzerinde yazan kilolara çok takıpmayın