Kuboos_ Kızlar bebeğim emekliyor ve tutunup ayağa kalkıyor haliyle de düşüyor annem diyor ki bebek çok yere düşerse kafası yumuşar özürlü olur sen salak edeceksin diyor bu çocuğu var mı böyle
Gossipgirl14 Kuboos_ bebek bu sonucta elbetteki düşe kalka büyüyecek siz biraz dikkatli olun bır yerıne bısey olmasın. Allah korusun 🙏
Deletedmom11 Kuboos_ tepe üstü bıngıldağına zarar verecek şekilde düşmesin yeter Kızım 8 aylıkken yürüdü, hiç engellemedim düştüde kalktıda ağladıda şimdi 13 aylık çatalıyla kaşığıyla yemek yiyo maşallah hiç de salak olmadı 🤣
Cemremmmmm Kuboos_ duse kalka buyumek denilen bisey var annene bunu soyle😂.ama sen yinede dikkat et benim kizim oyle dudagini patlatti 8 aylik ilk yurumeye başladığında 12 aylik olana kadar elimi tutmadan yurumedi.dogum gununde ellerini birakmaya başladı.
Kuboos_ Gossipgirl14 sürekli peşindeyim zaten ama bazen kanepeye falan tutunca arka üstü düşüyor malesef
Kuboos_ Ikrazumra19 zaten sürekli yanımdayım ama bazen anlık oluyor biyere tutunuyor arka üstü düşüyor
Kuboos_ Deletedmom11 😂😂 maşallah bebişinizle.. yok hiç tepe üstü düşmedi eskisi kadar değil arada düşüypr oda mesela kanepeye tutunuyor arka üstü düşüyor
Deletedmom11 Kuboos_ o sorun oluşturmaz merak etmeyin ☺️ Biraz büyüdkçe koltuğun üstüne çıkıp atlıyabilir sadece onlara dikkat edin yeterli 🌸
Kuboos_ Cemremmmmm maşallah zaten çok dikkat ediyorum ama genede insanlık hali bir anlık bakıyorum düşüyor öyle özürlü olur falan deyince korktum
Emin_e Kuboos_ benim surekli dusen bir kardesim var, su an 29 yasinda ama gayet akıllı yani ama kucukken gunde kac kere düştüğünü sayamazdim😂 polis oldu :)