senemyavas Kızlar normal doğum sonrası kanamalarınız kaç günde bitti? Benim 40.gün bugun 2.kez tam bitti gibi oluyor birkaç damla geliyor sonrasında yoğunn bir kanamaya dönüşüyor. Rengi de regl kanaması gibi kıpkırmızı sanki içimi kesmişler de akıyor gibi
paputmoms senemyavas ben 51.günümdeyim hala dediğin gibi oluyor eğer böyle giderse doktora gidicem bakalım rahim ne durumda
senemyavas yerlersenietipuf ah ne güzel benim iç dikişlerim çok 3 saat sürdü dikişim. Çok uzun sürdüğü için kan kaybetmişim anlamadılar önce 3 4 kez bayıldım sonra tahlil yapıldı anladılar kan kaybından gidiyormuşum. Kan nakli yapıldı sonra. O yüzden korkuyorum
Humi senemyavas yok soyle bitiyor saniyoruz 3-5 gun sonra yada 7 gun sonra tekrar geliyor. Bende en son birlkte oldugumuzda gelmisti
senemyavas 2bebek benim de dış dikişlerim iyileşti ama içten emin değilim Onlar mı kanamaya sebep oluyor diye düşündüm
sehribannn senemyavas 20 günlükken kanamam bitti 41.gün kırkbaşı oldum 6 gün sürdü ilk adetti yani sonrada bitti
senemyavas sehribannn kanamam hiç bitmedi hep Bi kaç damla da olsa geldi bugün gittim ama emziriyorken kanama olur dedi anlamadım 🥴 2 yıl emzirsem atıyorum 2 yıl boyunca kanamam mı olcak yani nalaka 😬
sehribannn senemyavas bencede normal değil emzirme dönemi bitene kadar kanama mı olurmuş başka bir doktora daha görünün