Ahimess Esracemre bizde 8. Hafta atağımızı yaşıyoruz kucaktan inmiyor uyandığında 30 saniye demeden agliyor tek elle yemek yapıyorum ayakta yemek yiyorum o derece emzik de emmiyor durum vahim 😄
mamAras 30.günden itibaren ataklar başlıyor, harika haftalar diye bir uygulama var indirdim bütün herşeyi detaylı yazıyor ve atak öncesi bildirim geliyor baya kullanışlı bence bakın😊
mamAras Aselimmm47 harika haftalar ismi, ücretli bir uygulama dilerseniz kitabını da alabilirsiniz ama gerçekten çok iyi
Deletedmom418 Ahimess yaaaaa benimkide 8.hafta atağında. Her akşam aynı saatte ağlamaya başlıyor ama bugğn gündüz de ağlamaya başladı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Glsmblm3 Ahimess sanırım bizde öyleyiz 57 günlük deliriyor numara ne meme alıyor ne uyuyor sürekli ağlıyor
mamAras Esilanur evet 25 tl aylık ücreti var ama bence edinilmesi gereken uygulama, kitabıda varmış sanırım onuda alabilirsiniz
Ahimess Deletedmom418 biz 6 da başlıyoruz durduk yere agliyor bi bitse su hafta ben bittim yoksa 🤦🏻♀️
Glsmblm3 Ahimess aynen öyle emzik tutmuyor o an sakinleşmiyor zaten yalandan ağlıyor emiyor geri ağlıyor emiyor sürekli böyle böyle yoruluyor en sonunda