Rrabis12 Arkadaşlar gazlı bebeğim var akşamları aynı saate huysuzlaşıyo bende sakinleşmesi ve uykuya geçmesş için beyaz gürültü açıyorum burdan duymuştum gerçekten işe yarıyor peki zararı var mı bu sesi dinletmemin
VERA19 Rrabis12 Hiçbir zararı yok çoğu bebek bu şekilde uyuyor😌 Benim kızım 5.ayına kadar pış pış sesiyle uyudu🧸
Babyderin Rrabis12 suan 5ay 10 günlüğüz 4,5 ay bu sesle uyudu gece gündüz 3 haftadır kendiliğinden bıraktı istemedi bu sesi bi zararı olmadı ama ben çok çok aşırı yüksek seste açmıyordum orta halli rahatsız etmeyecek şekilde
gezentianne Rrabis12 Aspiratör sesi ve saç kurutma mak sesi favorimizdi❤️ Gerçeğini de açabilirsiniz. Anne karnı hissiyatı vverdiiiği için sakinleşir
Desbildemates 7 aylık hala beyaz gürültülü ile uyur uçak moduna alıyorum sabaha kadar açık oluyor maşllah en ufak sese bile hemen dönüyor bir zararı yok
Neslihanysldl Rrabis12 oğlum 1 yaşında olmasına rağmen ara ara kullanıyorum.ben sesleri kamufle etme özelliğinden yararlanmak için açıyorum aslında . Ani seslerde uyanabiliyor,ama gürültüyü açtığımda korkmuyor☺️
miracinnannesii Rrabis12 yok canm zararı yok sadece telefndan acıyorsan braz uzak tut beyaz gürültü sakinleştirr oglum 6 aylık hala onnla uyur