Zynphafsa Sevgili anneler bebeğim 21 günlük bir kaç gündür genizi ve burnu tıkalı.. Her hangi pislik çıkmıyor aspiratör ile çekiyorum fakat hala boğazında bir hırıltı bir tıkanıklık var.. Ebe burnundan olduğunu söylüyor solüsyon kullanıyorum ama geçmiyor genede.. Başına gelen önerisi olan var mı?
Omur160620 Zynphafsa 52 günlüğüz hala devam ediyor pozisyon değiştirince geçiyor. Devlete gidiyordum sırf onun için özel e gittim doktor 4 aya kadar bebeklerde normal bir durum sonradan geçiyor dedi nazal nem burun damlası verdi gönderdi. Ama hala aynı
BusbusveHashas Zynphafsa 3ay 20 günlüğüz doğduğundan beri var bi kaç doktor gezdik hepsi burun kemiği kaynaklı dedi son doktor larenks kıkırdağı yumuşak 10. Ay geçecek dedi ama çok sinirim bozuluyor
AYLININANNESI2020 Hic korkmayin kizlar ben yasadigim ulkede ona Timus diyorlar ve doktorlar 1yasi olunca gecer diyor korkulacak bisey degil.
CemileF Bizim geveleri artıyor öğlenden sonra geçiyor. Reflü ve salyasından kaynaklı dedi doktor. 3 aylığız.
Zynphafsa CemileF evet bnmde o şekilde gündüzleri bariz bir şey yok gece olunca başlıyor.. Bnde acaba ev mi tozlanıyor ondan mı diye düşünmüştüm
ENA 2 ay 8 günlüğüz, doğduğundan beri var hırıltısı, özellikle beslenirken cok artıyor. Korkuyorum daralıyor diye. Sizlerinde beslenirken artış oluyor mu acaba?
Zynphafsa ENA evet bazen çok artış olursa emmiyor hatta.. Tedirginim nefessiz kalacak diye korkuyorum