Hayatadair Bebeğim 4 aylık ve tepki yok ismiyle çağırınca bakmıyor,cıngırak çalıyoruz bakmıyoruz,kulagının yanında ses yapıyorum dönmüyor normal mi
Filizz66 Hayatadair doktora götür canım duymasıyla ilgili problemi vardır. Benimkisi 1 aylık ani seslerde hemen sıçrar ve seslendiğimiz zaman babası Yada ben o tarafa doğru kafasını çevirir
Bsrsn Hayır canım çok küçükken sese tepki vermeye başlıyorlar. Sosyal gülümseme var mı ? sen konuşurken gülüyor mu Dikkatli bakıyor mu sana bunlara bakmalısın . Bence en kısa sürede doktora götür normal değil
Hayatadair Bsrsn bana bakıyor konuşunca gülüyor uyurken bişey düşse uyanıyor sese yada kapı bile açılsa uykudan uyanıyor yarın götüreceğiz randevu aldım doktordan
Hayatadair Ikrazumra19 göz iletişimimiz var cok güzel takip ediyor ama işitme aklıma takıldı cok korkuyorum
Deletedmom413 Hayatadair Birsey düsünce kapi sesine filan uyaniyorsa duyuyordur. Ama yinede goturun. 4 aylik olmus isitmeye girmedinizmi ?
Hayatadair Deletedmom413 ilk doğduğunda işitme testinden geçti dediler bebeğim cok küçük doğmuştu 2.5 kiloydu onunla alakalı olabilir mi gelişimi diger bebeklere göre geriden geliyor cunku kilo olarak cok korkuyorum
Deletedmom413 Hayatadair Her bebek bir olmaz gelisim acisindan bununda etkisi vardir tabi. Benim kizim 5 ay tepkisizdi gülmüyordu. Annem hep ses cikarmasa duymuyor sanacagim diyordu. Ses cikariyormu ? Seslere uyaniyor diyorsunuz bence duyuyorda. Yinede gidip icinizi rahatlatn.
Hayatadair Deletedmom413 evet agu demeye başladı ben konuşunca oda bişeyler söylüyor teşekkür Ederim yarına randevu aldık inşallah bişey çıkmaz