Ccggty 2 den bu saat oldu hala sallıyorum hala uyumadı 6 aylık böyle değildi 1 haftadır böyle yapıyor yoruldum artık neden böyle yapıyordur bana bir yardım edin 🙏
Eylulbebek Ccggty vardır bir derdi mutlaka 😣 diş tetikliyor olabilir mi 11 aylık olduk biz bizimde zaman zaman 1 hafta bozulup sonra düzene giriyordu inşallah uyur 😩
Crane Ccggty diş gaz en bilindik ve ilk akla gelen sebeplerdir. Ama uyku eğitimi aldığım zaman bana belki de sallanmak istemiyordur (ben de sallayarak uyutuyordum) demişlerdi. Yatağına koymuştum biraz sağa sola dönüp iki mızırdanıp uyumuştu
Ccggty Eylulbebek şuan yeni uyuyor 😔 diş olabilir çok kaşınıyor salya 2. Ayından beri var şişliği pek yok ama atak haftasındaymış baktım da birde hiç bir atak böyle geçmemişti 4.ay atağı bile yaşamadık 😔
Ccggty Crane gaz yokta diş olabilir hamak beşiğin de sallıyorum yanıma alıyorum emzirirken de uyurdu hiç uyumuyo kıpır kıpır dönüp duruyor sürekli
Crane Ccggty piyasada satılan bütün hamak salıncak sallanan ana kucağı salıncak olan mama sandalyesi ne varsa aldım. 5.5 aya kadar uyduruk salıncak hamakta uyudu. Sonra odasında yatmaya başladı. Meğer yüzüstü uyumak istiyormuş🙄
Crane Ccggty dene sonra derdin bu muymuş be çocuk diyosun kendi kendine:) ama yine arada mızmızlanacaktır🤨