Ilkana Bebegim 1 saatdir agliyor biraz sakinlesiyo yinee gazi cikmiyor ne yapayim bagiriyo yardim edinn aaacilllll 😭😭😭😭😭😭😭
Mom14 Ilkana bacaklarından tut bisiklet sürer gibi yap sonra iki bacağından tutup karnına doğru çektir ilk önce göbeğini avucunun içiyle sağ a doğru yuvarlak çizerek ov bi 5 10 dk sonra dediğimi yap
Elfida-10 Ilkana ben çözümü pilates topunda buldum topun üstüne oturup bebeğimi de kucağıma alıp hafif hafif zıplayarak
serenittyyy Ilkana karnını zeytinyağıyla ovup sıcak havlu koysanız vede ayaklarını hareket ettirseniz belki faydası olur vede kundaklasanız hem sakinleşir hem ısınırsa daha çabuk çıkar gazı
iki_prens_annesi_ Ilkana biz bacaklarini bi kac sefer karnına itip çekiyoduk sonra canini yakmayacak sekilde bacaklarini birlestirip havaya kaldiriyoduk pitir pitir saliyodu bi deneyin isterseniz
Esmataha Ilkana internette videolar var canım gaz çıkarmak için egzersizler. Sıcak havlu sararsan karnına oda yardımcı olur.
deryardakayra Ilkana bebeyağını eline sık ellerini birbirine sürt ısınsın bebeğinin ayaklarının altına ve ayak baş parmağına masaj yap çok iyi geliyo