Kaanefe_ Kızlar yeni Doğum yaptım bebegm 2günlk sezeryan Doğum yaptm emzirirken gögsümün ucu resmen kopuyor hangi kremi öneririrsnz çoğu insan hiçbir kremin işe yaramadıgını söylüyor her emdirmede böyle acı cekecekmiyim normalmi 😰😰
Deletedmom16 Kaanefe_ her emzirmeden önce ve sonra sütünü sür kuru kalmasın lansinoh krem alabilirsin ben çok faydasını gördm canım
Sezin1 Kaanefe_ merhaba bende 45 gün önce doğum yaptım herşeyi denedim madecassol krem olmadı en son lansinoh krem kullanıyorum çok iyi geldi
Aybukemm Kaanefe_ benim göğüslerim yara olup kanamıştı tahin yağı sürdüm tüm perdeleri kapattım evde kıyafetsiz dolaştım 3 günde geçti
arya89 Kaanefe_ benim de 11 gun oldu ucu cok fena kopmak uzere.lansinoh,garmastan ,madecassol kullandim hic fayda etmedi sagarak veriyorum sutum de iyice azaldi.birde memelyn diye gogus koruyucu onerdiler ondan memnun kaldim.insallah duzelir.
Merveasel2407 Kaanefe_ lansinoh öneririm ben kullanıyorum doğum yapalı 14 gün oldu benimde sezeryan doğum yaptım. Krem çok iyi geliyor