Alyaaas Ddilekk bebeğim 2.5 aylık uyutamiyoruz delircem yani aglamiorda hep kucak istior sırtı yere gelsin basıyor cigligi
Leylimtuna Bizimki memede uyuyor 3 buçuk aylık biraz direndim normal yatırayım diye yok olmadı ağladı durdu memeyi verince uyudu kaldı 😏
Ddilekk Leylimtuna bizde 5 aylığız memede uyuyor bıraktıramadım onu ama çok geç uyuyor gündüz uykusu da çok kısa
Leylimtuna Ddilekk gündüz en az 2 uyku yaptırınca gece uykusu da iyi oluyor ben de memede de uyusa yeterki uyusun mantığıyla gidiyorum bilmiyorum ne kadar doğru ama şuan böyle gidiyor.. geç saat demissiniz banyo masaj filan denediniz mi biraz erken saatlerde hergun rutin işe yarar belki
Ddilekk Leylimtuna banyosunu yaptırıyorum 9 gibi uykuya geçiş rutin oluşturayım dedim ama yok emiyor bırakıyor oynuyor sonra ağlamaya başlıyor uyumamak için en az 1 saat uğraşıyoruz
Leylimtuna Ddilekk gece 2 2 bucukda uyurdu böyle banyo filan derken ancak 11 buçuk 12 ye çektim 9 dan beri uğraşıyorum Allah kolaylık versin hepimize bebislere sağlıklı uykular 🙏
Deletedmom7 Benm bebeğim de iki buçuk aylık sabah 7 de uyandı akşam 8 de uyudu gün içinde toplasan bir saat uyumadı şimdi uyuttum yarım saat olacak ilk defa basıma geldi nedenini bilemedim
AYLININANNESI2020 Bizimkisi ver gelsn anam diyor Yemek kavgasi hep bizdeki o yuzden uyutmak pesindeyimki 3saat uyusun yemek kavgasi yapmasn uyaniksa eyer her dakka basi agzinda yemek olsn isyiyor bende doymadgni sanip hep yediyorm 2ayimiza az kaldi inSALLAH
Vctry17 Valla 16 aylığız daha surda 2.5-3 aydır adam akıllı bir düzenimiz oldu ilk zamanlar ne kadar düzen olursa olsun illa bozuluyor yok dişi yok aşısı yok atağı…