Merveefepatron22 Merhaba anneler 40 günlük bebeğim var süt arttırma icin özel yaptığınız birseyler var mi acaba 😌
Mom299 Merveefepatron22 Bol su ve iyi bir dinlenmeli uyku birde kompostolar üzüm.dut kayısı gibi karısımlar süt yapar
Brcn0650 Merveefepatron22 canım yapılan yorumlara ek olarak ben galactago süt arttırıcı damla kullanıyorum ben ilk kullanımdan itibaren faydasını gördüm dene istersen
Xxxxxxxx Merveefepatron22 i mom latte kullandım hem sütü hemde vitamin değerlerini arttiriyo doktorum vermişti bı doktoruna danışıp kullan istersen
Merveefepatron22 Evet dediklerinizi yapıyorum ama doktor sütün az bebek az kilo alıyor dedi ve mama takviyesine başladık üstelik 35 haftalık doğdu ona ragmen 3 kilo doğdu suan 3600 civarı
Mrvebyds Tavuk, kuru incir , çiğ fındık, çiğ badem, bulgur pilavı hepsi süt yapıyor ama (yeşil soğan) gerçekten daha çok yapıyor tecrübe ile sabit ☺️
Merveefepatron22 Yiyemeyecegim tek şey yeşil soğan sanırım 🤦🏻♀️ İcim almıyor ama diğerlerini yerim ☺️
Merveefepatron22 Brcn0650 bende bir aydır o tarz bir damla kullanıyorum adı bestlak ama sanırım pek etkisi olmadı bana
Brcn0650 Merveefepatron22 bu damlanın çoğunluğu bitkisel araştırabilirsin camım bana da kuzenim önermişti ben faydasını gördüm çok şükür
Merveefepatron22 Xxxxxxxx bi sorayım doktoruma bakalım insallah ise yarar ☺️ Çok teşekkürler herkese 🙏🏻🤗