elaclskn59 Doğum sonrası çatlak yüzünden ciddi anlamda bunalıma girdim. Benim gibi olan var mı ya da çatlaklar için olumlu tedavi bilen biri bana yardımcı olabilir mi? Henüz 22 yaşındayım vucüdüm harita gibi her yerim çatlak dolu şort bile giyemiyorum 😔
Mom095 elaclskn59 benimde bacaklarım çatladı 😢 benimde psikolojim çok bozuldu. Çare tam anlamıyla yok diye biliyorum
dygerk60 elaclskn59 üzülme benimde göbek alt kısım tek catladı ben hamileyken almıştım tabi catladıktan sonra engelledi ve tedavi etti suanda öyle kızarıkları tedavi ediyor.ıncıa catlak kremi ve hirudoid forte jel ikisi bana iyi geldi aradada bebek yagı sürüyorum.
elaclskn59 Mom095 ya oğlum 3.600 doğdu ve eşimin umurunda değil ben seni böylede seviyorum diyor ama kendimi çok eksik hissediyorum. Çevremde doğum yapmış ama çatlağı olmayan bir sürü insan var bunu bir kusur olarak görüyorum
Mom095 elaclskn59 bende aynı canım bende aynı 😁benim eşimde öyle söylüyor ama ben kendime anlatamıyorum
elaclskn59 dygerk60 görünümünün azalması da benim için iyi bacak içlerim göbeğim çatlak dolu ve 1 sene oldu hala mosmor, tenim beyaz, beyazlaması bile yeterli
dygerk60 elaclskn59 evet bende dogum yapalı 4 ay oldu yeni basladım kullanmaya memnunum azalıyor toparladı