Prens_annesi170620 Asel2147 biz 3 damla veriyorduk şuan 50 günlüğuz hala 3 damla veriyoruz ama bu sağlık ocağının verdiğini hiç vermek istemiyorum doktor kontrolüne de daha var napicam bilmiyorum
Ebrareylulll Merve onun içinde zeytinyağı varmı bide Dr sormadan eczaneden alsak bir sıkıntı olurmu KZİİMİ sağlık ocağının verdiği kabız etti kullanmıyorum d vitamini
Asel2147 Hayatadair Fazla verilmesinden sıkıntı olur mu acaba doktor kaç damla verileceğini söylemedi bi tanıdıkta 6 damla dedi ama kafama takıldı birşey olur mu diye
Kirazanne Asel2147 bizde 28 günlüğüz eczaneden almıştık doktorumuz 1 damla yeterli demişti 20 günlükken, ben kendim için 6 damla kullanıyorum
Payan Asel2147 kafanıza göre asla vermeyin,prospektüste ne kadar verileceği yazar,en iyisi bir çocuk doktoruna sorup öyle verin bebeğim 11 aylık wellcare günde 1fıs kullanıyoruz
elifsipahi saglik ocagi monovit verdi. 3damla damlatiliyor. ama kabizlik yaptigini ilk defa duydum. demir ilaci yapar diyorlardi. emin misiniz vitaminin kabizlik yaptigina?