Angelmom Merhaba oğlum 2 aylık oldu ama sağlık ocağı aşı geldiği gün arayıp çağıracağız aşıyı o zaman yapacağız dediler sizinde öyle mi oldu? 2 ayı geçince yapsalar aşıyı bı sıkıntı olmaz herhalde
Pamukprenses Angelmom bizimkisi 15 sonra iki aylık oluyor gün verdiler 1 aylıkken gittiğimizde muhakkak o gün getir dediler
Bitterimsade Angelmom dün oldu oğlum(2ay 3günlük) aşısını.Birinci ay aşısını yaptırırken gün verdiler.
Emir29 Bizde bugün olduk ama 1.ay aşısıni olurken tarih verdi ebe 4 ocakta gelin diye hep önceden tarihini veriyo bize şu gün su saate gelin diye 2 ay 1 haftaligiz ama gününü geçirme ben sonra gelsem olur mu dedim hayır sözlü aşi dedi pazartesi ara sor istersen hatırlat Angelmom Angelmom
Melekla Angelmom 2 ay aşısı için bize de öyle demişlerdi. 2 ay 5 günlüktü. Bir kaç tane aşıyı birlikte vurmak için öyle çağırıyoruz falan demişti. Aşıdan sonra eve gelir gelmez calpol verdim. 5 saat arayla iki kez daha verdiö hiçbirşey olmadı çok şükür☺️
Minnakbebek Angelmom 1 kasim dogumlu 3 aralikt oldu ocak 9ta gidicez 2.aşı bozuluyormuş toplu yapicak 7 bebek var dedi acilinca yapmam gerekiyo dedi oyuzden randevu verdi bize