Peki Alyn06 ayy inşallah benim de geçer bşr an önce off yok kızıarıklık kollarımı yukarı kaldırdığımda göğsümün koltuk altıma doğru olan yerde yumru var böyle ceviz gibi başka hiçbir şey yok be kızarıklık ne ucunda ağrı ne beyazlama hiçbir şey yok başka sadece o yumru ve acı 😭
Peki Alparslan-mom evet doktorumu aradım o da hastaneler şu an müsait değil tek verecekleri şey sağma makinesi dedi evde de sağıyorum emziriyorum hafifliyor sonra tekrar artıyor ucunda da bir şey yok bir kete daha böyle olmuştu ama o zaman sütüm çoktu bebeğim küçüktü çok ememiyordu makine de tutmuyordu o yüzden olmuştu şimdi niye oldu bilmiyorum sabah böyle uyandım
Alparslan-mom Peki dedigim gibi 2 3 gun masaj ve elle sağ banyoda. Aglaya aglaya yapiyordum ben o kadar canim acıyordu.. sebebi de yok. Ben emziriyordum sonra hemen sagiyordum goguslerimi sut tutmuyordum ama 5 kere basima geldi.. doktor sut kanallarin daha tam gelişmemiştir dedi
Pnr22 Peki ağrıyan göğsünüzü emzirin bebeğiniz emerken hafif hafif göğsünüze masaj yapın mastit oluşmuştur çok sıcak olmicak şekilde su tutun bı sure sonra soğuk uygulayın sütünüz boşa gitmesin dikkat edin 😊
Peki Pnr22 yok boşa gitmiyor sütüm masaj ve sıcak su yaptım bebeğimi de devamlı emziriyorum emmezse sağıyorum ama soğuk su yapmadım hiç onu da deneyim teşekkür ederim
Peki anne15 Alparslan-mom Alyn06 Esmaikra2019 Pnr22 Emirhan_ Mrscan ariamom Muhammedyusuf ElifOzturk ipek3 ariamom Papatya0205 Umarım herkesi etiketleyebilmişimdir yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden düne göre çok çok daha iyiyim yumru kayboldu gibi hafif ağrı kaldı sadece dünkü gibi emzirmeye sağmaya ve masaja devam ediyorum inşallah akşama kadar geçer gibi çok sağolun 🙏🏻
Alparslan-mom Peki canim süt geliyor zaten tikaniklik olsada. Süt tek bir delikten cikmiuor ya. Bir delik bile tikansa insan onu anlayamiyor süt geliyor nasil tikanir diyordum ben. Ama sadece bir dellik tikaniyor. 2 kere ceraaha bir kere de rafuologa gottim ultrason falan vs. Ama sadece masaj tek care masaj dediler.. baska hic bir caresi yok maalesef.. cok gecmis olsun..
Peki Alparslan-mom çok teşekkür ederim belki de dediğiniz gibi tıkanmıştır ben de süt geliyor diye öyle sandım ama olabilir masaja devam yani artık geçmezse ya da hafiflemezse giderim hastaneye yapacak bir şey yok
Peki Alyn06 allah razı olsun yapıyorum bakalım bebeğim uyusun da bi daha duşa gireyim artık bir daha masaj yapayım yapılacak her şeyi yapmışım galiba tekrar edip durcam bakalım ne zamana geçer acaba
Alyn06 Peki yumru bende de olmuştu o yüzden sordum genel cerrahiden randevu aldım antibiyotik verdi işte sende öyle olmuş olabilirsin bence o acıyı çekme ben dayanamamıştm emzirirkende çok zorlanıyordum
Peki Alparslan-mom teşekkür ederim 2-3 gün işkence gibi çekicem yani kızımo uyutup bir daha duşa gireyim bari yapacak bir şey yoksa masaja devam bu arada ne zaman gelişecekmiş ki süt kanallarım bebeğim 7 buçuk aylık oldu ya off bu ikinvi kez oldu ilkini anladım ama bunu hiç anlayamıyorum neden olduğunu 😞
Peki Alyn06 emzirirken zorlanmıyorum biraz daha yumuşadı emzirip sağarak ama hala üstüne yatamıyorum ve bebeğimi taşıyamıyorum ağrı yapıyor hala yarın da geçmezse akşama kadar hastaneye giderim zaten daha fazla duramam böyle
Peki ariamom yok halsizlik titreme ateş fln yok sadece ağrı var göğsümde o kadar mastit olunca diğer belirtilerde mi oluyor
ariamom Peki duşa gir duş jeli veya sabun ve ılık su ile masaj yap günde iki kere duş al ve bol bol emzir, ama ağrın çok ise doktora da git derim, banada olmuştu ve ateşim 39 çıkmıştı
Emirhan_ Peki cok kotu durum biliyorum canm benmde olmustu ben onlarda buldum tas gibiydi benmkisi aksine bide oglum emmiyidu o gogusumu makinayla sagmistim ben gecti canm yada masaj yaparak sag ins gecer cok gecmis olsun kuzum
Alparslan-mom Peki bebegim 3 aylik benim daha. Bilemiyorum. Siz bu ara emzirdikten sonra duzelseniz bile sağım yapın iyice bosaltin 2 göğsüde..
Alparslan-mom Peki antibiyotik vermişti doktor bana bi de agri varsa parol iç. Agri olsada olmasada iç demişti bana. Iyi geliyormuş parol. Hatta acile gitmiştim bi gece serum parol verdiler agrim azalmisti o zaman cok iyi masaj yapabilmistim canim
Muhammedyusuf Peki buzlu lahanayı temiz bir bezin arasına koy sonra memene koy biraz üşür ama dayan çok iyi geliyor hemen geçiyor sonra sağ . Ben öyle atlattım ve sürekli o memeyi emzirdim