Sueda2929 Bayanlar bugün bi avuç çerez ve misafirlikte küçük bi dilim kıbrıs tatlısı yedim. Günlük kaloriyi aşmışmıyım merak ettim başka hiçbişey yemedim. Bebeğimden dolayı doğru düZgün yemek yapamıorm
Anakuzusuu Sueda2929 çerez 69 kalori Kıbrıs tatlısı 190 günlük kalori ihtiyacısınızı karşılamaz bile 😚 ama herkesin boyun ve kilosuna göre alması gereken kalori miktarı vardır isteseniz boyunuzu ve kilonuzu söyleyin söyleyim ☺️
Adarenn Sueda2929 fastsecret uygulamasını indirin orda kalori takibi yapabilirsiniz yediğinizi herseyi yazın size kaç kalori olduğunu hesapliyor aştıgınız an belirtiyor.
Anakuzusuu Sueda2929 günlük almanız kalori miktarı 1796 bundan az kalırsanız hızlı bi şekilde kilo verirsiniz ☺️
Sueda2929 Anakuzusuu zaten kilo vermek için uğraşıorm canm:-) dedim acaba abarttım mı bunları yedim ama ve düzensiz besleniorm malesefki korkum bağışıklıgımn zayıflaması
Anakuzusuu Sueda2929 tavsiyem sabah yemeniz sabah kahvaltınızı yapın öğlen de atıştırın ama akşam yemeyin bu virüs zamanı hiç bişey yememeniz olmaz