Cigdemveminik Kızlar 20 günlük kıZımı 1,5 saatte bir emziriyorum emzirdikten snra emdiği göğsümü sağıyorum bir sonraki emmede diğer göğsümü veriyorum acaba diğer meme fazlamı beklemiş oluyor emzirdkten snra ikisinidemi sağsam
DemirAlpMom Cigdemveminik ayy ben de aynı dertteyim sizinle en son happy mom da doğum için konuşuyorduk şimdi minnoşlarımız doğdu yine dertlerimiz aynı benim sütüm doyurmuyor emzirince ağlıyor bebeğim ben mama da veriyorum ikisi bir arada gidiyor şimdilik
Reyhan373 DemirAlpMom bende sizinle aynı durumdayım doymuyor sütümle mamayla destekliyorum durmadanda sağıyorum sağdıkça onuda veriyorum
Cigdemveminik DemirAlpMom yaa öylemi isminzöi farklıydı acaba hatrlayamadm 🤗 sohbete devam etmek isterim bn
DemirAlpMom Reyhan373 benimki boş memeyi almıyor ne zaman sağım yapıyorsunuz ben sağımın zamanını bir türlü ayarlıyamıyorum
Reyhan373 DemirAlpMom DemirAlpMom boş olmuyor genelde meme o uyurken sağıyorum uyandığında emzirp sağdığımın devamını veriyorum yetmezse mama veriyorum. Sonra uyuyunca tekrar sağıyorum 2 saatte bir falan oluyor sanırım ama o çektiğinde geliyor sütüm boş olmuyor meme emmek istemiyor benimki oyalanıyo çok
Cigdemveminik DemirAlpMom maşallh sağma işini nsıl yapıyosun. Bana doktorumz tek memeyi emzir Bebek küçük olduğu için tam boşaltamaz emdiği memeyi hemensa onu da ver bebeğe demişti maxımum 2 saatte 1 yapıyorum Aynı memeyi tekrar 4 saat sonra sağmış oluyorum acaba uzun bir süre mi
Gediz Biz sekiz günlüğüz iki memeyi de emziriyorum ama bir iki saatte tekrar acikiyor acaba doymuyor mu
Cigdemveminik Gediz Canım çok küçük olduğu için sürekli emmek ister bir 2 saatte acıkması çok normal benim kızım bazen 40 dakikada 1 emmek istiyor
DemirAlpMom Cigdemveminik benim bebeğim tek memeyle sakinleşmiyor sarılık oldu ilk başta malesef mamaya bulaştık şimdi iki memeyi de emebildiği kadar emiyor üstüne biraz da mama istiyor ancak doyuyor ben de sonra memede kalanları sağıp bir sonraki öğünde vermeye çalışıyorum ama biberonla almak kolay geliyor memeyi zor tutuyor baya uğraşıyorum emzirirken malesef😢
Cigdemveminik DemirAlpMom bnmd ekızım sarılık oldu hatta bir gece hastanede kaldı😔 bende ozamnlar emmiyo uyuyo siye sağıp biberonla verdm dediğin gbi biberon kolayına gittiği için mememi istemedi doktorum memeni önce ver emsn snra biberonu ver dedi ağlasın memeni almazsa daha çok acıktğnı anlar tutar bu sefer dedi cidden öylrçe oldu şmdi şükğr sarılıpı atlttık gbi mememide alıyor biberonuda
Sarem0 DemirAlpMom biberon dan uzak durun derim bende yaşadim cunku meme reddine sebep oluyor. Bu yuzden 2.cocugumda siringa kullaniyorum