fistikcisahap Merhaba güzel anneler🐣 6.ay aşıları ateşsiz geçiren var mı? Bugüne kadar hangi aşıyı olduysak hep ateşli geçirdik. Akşamüstüne doğru çıkmaya başlıyordu. İlk ay aşıları ateşli ve bu aşıları ateş olmayan var mııııı? 🐞
MerVefa fistikcisahap bende çok az ateşi oldu normalde olmazdı ama 6 ay aşısında oldu çok sürmedi ama geçti sonra 🙏🏻
Serap11 fistikcisahap Biz de 2 gün önce olduk 6. Ay aşılarını. Çok şükür hiçbir aşısında ateşi çıkmadı. Ama önlem olarak öncesinde calpol verebilirsiniz hepsinde çıktıysa. Bize öyle demişti ebemiz.
Cansudurmaz fistikcisahap dün olduk bizde 6. Ay aşılarımızı ebe ateş yapmaz dedi ki yapmadıda calpol verme etkisini azaltmasın demişti 37.5 üzerine çıkarsa ateşiniz calpol verebilirsiniz demişti
minnosanne1 Cansudurmaz bizde dün oldu asi ama şuan ateşi var ateş düşürücü verdik inşallah başka birşey yoktur
FtmYigitim fistikcisahap ates olmadi ama aşırı uyku yaptı suan saat 4 bucuk öğleden beri uyuyor oğlum
Dadam FtmYigitim benim oğlan da aşıdan geldik 2.5 saat uyudu uyandırcaktım artık da kendisi uyandı sonra.
Dadam fistikcisahap 2 gün önce olduk,sabahtan yaptırdım diğer aşılarda problem yaşamamıştım ama bu aşıda ateşi 36 larda olmasına rağmen elleri ayakları boynu kafası normalden daha sıcaktı ve sürekli uykusunda mızıldandı ertesi güne bişeyi kalmamıştı.