M1arafguler Kızlar aranızda veren var mı cici bebe 5aylık bebeğe suda püre haline getirip ? Biliyorum verilmiyor 6aydan önce ama bişey olur mu veren yok mu
sehribannn M1arafguler cicibebe büsküvisini büyüklerin dahi yememesi gerekn bir besin olduğu söyleniyor isterseniz evde yapın ek gıda tarifi veren sayfalar var instagram da bulursunuz
Denizada0 M1arafguler valla yazık ne kadar araştırmadan veren varmış… cici bebe tamamen şekerdir ve şeker zehirdir .. yazık bebişlerinize .. hipp pin bisküvici var normal olan şekerli ondan almayın elmalisinda şeker yok onu kullana bilirsin
Kerevizkafa M1arafguler bende veriyorum mamasına karıştırıyorum bazen bazen yoğurduna yada kaşık mamasına
M1arafguler Sütle değilde cici bebeyi suyla kaşık mama haline getirip versem bişey olmaz dimi kızlar sağolun
Misirekmegii Ben 7 aylıkken vermeye başladım irmik pirinç unu su 1 adet Cicibebe lor peyniri pekmez karıştırıp mama yapıyorum
Misirekmegii Mucizem01 1 tatlı kaşığı pirinç unu 1 tatlı kaşığı irmik 1caybardagi su veya peynir altı suyu muhallebi kıvamına gelene kadar kaynat Daha sonra 1 cici bebe 1cay kaşığı pekmez Bazen yumurta sarısı bazen kendim yaptığım lor paniği içine ezip yediriyorum
Gizemensar M1arafguler cicibebe cok zararlı lutfen bebeğinize vermeyin sırf seker evde kendiniz yapsanız daha sağlıklı ve ek gidaya baslamak istiyorsanız meyveler sebzeler ve yoğurtla başlayın benim görüşüm 😊
MarlaSinger M1arafguler kendiniz yapsanız? İnan’ın yarım saat sürmüyor ben yaparken stres atıyorum hatta. Tavsiye ederim tarif isterseniz de yazarım ☺️
senceumrumdam1 MarlaSinger canım bana yazar mısın bulunsun elimde banada demişlerdi ben yedirmeyi hiç düşünmedim cici bebeyi de hiç sevmem sırf gerçekten şeker yerken bile ağzın şeker doluyor o yüzden ilerde ver dediklerinde hayır demiştim iyi demişim. Bana yazar mısın tarifi lütfen ☺️
Deletedmom310 MarlaSinger canm 5 gün sonra 6 aylık.olucaz bizde bana da şekersiz bisküvi tarifi verir misin
Alparslan-mom M1arafguler bir tanesi bile yetişkin3 çoo şekerli gelirken bebeğe bence sakın vermeyin. Ben tatlı krizim gelince yiyorum cicibebeyi. Bebeginiz daha cok kucuk. Ceaitli markaların bebek bisküvileri var ya da tarifeleri var vaktiniz varsa siz evde yapın..