Fazilettt Anneler hayırlı cumalar şuan psikolojik tedavi görüyorum bebeğimi emziremiyorum ilaçlardan dolayı ama sagiyorum sütüm kesilmez değil mi azda olsa iki damla da olsa ilerde emzirmek istiyorum
Tugba6336 Fazilettt benim çok bilgim Yok ama post yıkarsa kalsın. Ama kendi fikrimce kesilmez bende 3 gün emziremedim sağdım daha sonra süt eskisi gibi geliyor
Bahartunali Fazilettt ilaç kullandığın icin emziremiyorsun öyleyse sağıp verince ne değişiyor yine senin sutunu içiyor
Ipekk Fazilettt düzenli sağım yaparsanız kesilmez. Ben 40 gün boyunca sağdım ama düzenli yapmanız gerekiyor. Geçmiş olsun🌸
Fazilettt Tugba6336 cnm teşekkür ederim ama ben en az bir ay tedavi olmam lzm oğlum 44 günlük inşallah kesilmez
Fazilettt Tugba6336 yok demedi cnm ilaçlarım ağır olduğu için emzirme dedi bende pompayla sagiyorum bir daha gittigimde emzirecem ona göre ilaç verin dicem ama sütüm az olsun iki yudum olsada içsin sütümü
Bahartunali Fazilettt Allah şifa versin insallah en kısa zamanda geçer bu süreç sende bebisini emzirirsin 🙏🏻